BOKAT!!!

Nu är biljetterna till Malmö bokade! Det här händer verkligen. Jag bokade den absolut bästa platsen på tåget. Ett bord precis vid toaletten, åker framlänges och sitter vid fönstret. Det var seriöst bästa platsen på tåget!!! Dock går det 05.20 så det blir en tidig morgon. Men WTF, vill man bli fin får man lida pin.

Nu ska vi bara boka besök med banken också. Men investeringar i hus som ökar värdet säger dom aldrig nej till, speciellt när vi inte har lån på så mycket.
I värsta fall har kliniken samarbete med vissa banker som stödjer en sån här operation. Men det absolut bästa och billigaste är att baka in summan i vårt bolån.

Det här blir verkligen av! Känner paniken komma smygandes . . AAAAH

Borde fan lägga mig nu. Ska jag hålla på såhär ända fram till september? Det är ju liksom ett par månader kvar. Men just nu längtar jag till 28:e maj!!!!!!

MALMÖ HERE I COME!

Sjuk . .

Sjukhuset 11.15. Vill bli frisk NU!! Kan jag beställa det eller?

Känns iallafall bra med lite pengar på kontot nu. LOVELY!

Operationen är bokad!

Hallå. Händer det här på riktigt eller? Ska JAG operera mig? Jag trodde det var ännu en dröm som inte skulle slå in. Men den kommer slå in. Drömmen slår in den 15 september!!! SHIT SHIT SHIT!

Ska dit på konsultation den 28 maj. Det blir många resor till malmö! Men hur kul är inte det, då blir det ju ännu mer som ett äventyr med en resa på köpet! HÄRLIGT HÄRLIGT, FARLIGT FARLIGT?

Det som gör mig mindre glad är att jag har förbannat ont i halsen IGEN. Tränade i måndags i hopp om att förkylningen var borta, men jag anar att jag fortfarande var dålig och det resulterade i att jag har feber och DÖÖÖont i halsen idag. Vill ju träna nu. Är så jävla taggad på att komma i form, speciellt inför konsultationen. Får äta rånyttigt istället så jag healar snabbare!

Nu längtar jag efter två underbara saker. Grekland den 26 aug-2 sep. och OPERATION den 15 september. Blir till att sola topless i Grekland. Vill undvika att få bikinirutor som kan störa resultatet.

I'M SO EXCITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 kilo på 3 månader?

Blöööh. Trodde passet började vid 17 men det visade sig vara 18.30. Ska köra en halvtimmes step och en halvtimmes AfroDance. Någon som testat det? Jag är livrädd att det är något i stil med "african booty shake". Jag är stel som en pinne!

Jag har så himla mycket mål det här året. Helt sjukt underbara saker som ska hända. Men slit är det också. TÄNKER gå ner 10 kilo till min födelsedag den 31 maj. Think I can do that?

Ni får följa min kamp här. Men en sak kan jag garantera. Det kommer vara värt varenda liten svettdroppe.


Boobies

SUCK. Kunde inte somna igår för jag var så jävla glad. Ska det vara såhär ända fram till oktober? Har iallafall andra saker att längta efter också, som små delmål. I mitten av april ska vi till banken och öka vårt lån med 38.000 (till mina boobies). Och nej, vi tar inte på oss mer skulder. Om 1½ år flyttar vi till Daniels föräldrars radhus i Hässelby, då har vi betalat av ganska mycket av det ursprungliga lånet.

Vi köpte vår lägenhet för 605.000
Vi betalade kontantinsats på 30.000 som är borta från lånet nu.
Vi har amorterat 10.000 på lånet sen vi flyttade hit.

Summa sumarum = 30.000 + 10.000 = 40.000 = mina bröst.

Sen tål det att nämnas att huset var i jätte dåligt skick när vi köpte det. Det var verkligen nedgånget men vi har gjort det hur fräscht som helst. Badrum, hall och lite i kök kvar. De "lagom" renoverade 2,5:orna som säljs går för utgångspris: 705.000

Känns som vi kommer ha rätt bra med deg när vi säljer ändå :)

Och angående radhuset i Hässelby. Daniels föräldrar bor där nu medans de håller på att bygga sitt hus ute på ekerö. Så fort det är klart flyttar vi till radhuset som är hur fint och stort som helst (öppen spis i vardagsrum), och betalar enbart hyra till dom, vilket är mycket mindre än vi betalar idag. Jag som bott i Haninge i snart 21 år ska bli Hässelby-bo. Får hoppas jag klarar av det! Haha

JAAA!!!

Nu känns allt så rätt. Har hittat den perfekta kliniken för bröstförstoringen. Citadellkliniken i Landskrona. Vill man bli fin får man åka mil. Eller hur var det?

Det blir i oktober. Har valt läkare och allt. Can't wait!!!!!!!!!!!!

 


Bilden är lånad från citadellkliniken!



Home sweet home

Det bästa med att vara sjuk plus att det är så fruktansvärd snöstorm ute, är att jag får väldigt mycket gjort. Har skrivit klart kompletteringen på didaktikexaminationen och skickat in den till min examinator. Nu hoppas vi på det bästa! Jag har sökt två till sommarjobb (börjar bli dags att oroa sig för det nu), dessutom har jag fått bort diskberget.

Nu sitter jag och planerar inför en ny renovering av hallen. I nuläget är den verkligen världens tråkigaste. Vi har bestämt oss för att slå bort väggen och ta bort det lilla extra datarummet vi har precis till vänster när man kommer in. I nuläget får man precis plats med ett databord och en stol, men det är jääävligt tight. Slår vi bort väggen blir det mycket mer utrymme, och hallen kommer upplevas som myyyycket större. Fram till där datarummet gränsar mot badrummet ska vi lägga svart klinkers med vit fog. Vi ska måla bort den gråa trista färgen som ser ut som spackel, och göra det kritvitt, och längst bort i hallen ska vi sätta en lila fondtapet med mönster på. Vitt, lila och svar. Är det inte en grym kombination? Tror hallen kommer lyftas så otroligt mycket.

Utöver renovering av hall måste vi fixa nya dörrar till badrum, sovrum och klädkammare. Dörrarna nu är så grymt gråa och fula.

Vi ska lämna in våra köksluckor och få dem ommålade. Tanken är väl att dom ska vara vita, men åren har gjort dom GULA. Vi älskar kritvitt. Det är lite temat i vår lägenhet, kritvitt och sen en stark fondtapet. Sen ska vi även byta ut bänkskivan från stål till mörk massiv ek. Återigen, kritvitt till något mörkt.

SIST, men inte minst har vi vårt badrum. Det är lägenhetens bajskorv. Blå plastmatta till en vit, med blåprickig plastmatta till väggar. Där ska vi sänka taket och sätta in spotts, och framförallt KAKLA!
Funderar på ljusgrått golv. Vita väggar med typ 5 röda eller blåa stripes. Sen såklart en fin liten duschkabin.

SEN är vi nöjda. Haha. Vi har ju kommit långt sen vi flyttade in. Det var världens vrak när vi kom hit, men vardagsrum, matplats och sovrum är rena drömmen nu. Det är inte alls dyrt när man gör allting själv. Sparar man kvitton får man dessutom tillbaka det på Reavinstskatten när man säljer sen. Hur bra är inte det? Såg att det är en visning i ett hus bort på en exakt likadan lägenhet som vår, som är lagom renoverad. UTGÅNGSPRISET var 705.000 kr. Sen är det budgivning på det. Redan 100.000 över vad vi köpte vår för. Vi har ökat värdet REJÄLT!

MEN, att renovera är samtidigt ett helvete. Men SÅ värt det när det är klart!

   

LÅÅÅNG dag!

Skola 10-16. Har inte gått mer än 3 timmar på universitetet. Hur ska jag överleva? Överlevde visserligen gymnasiet. Men man har blivit bortskämd med att gå 2 eller max 3 timmar om dagen. Blöö

Juste, blir alldeles speedad av alla vitaminer och skit jag trycker i mig. Men jag SKA bli frisk. Ska det bli -10 kilo innan min födelsedag måste jag börja NU.
Daniel och jag har iallafall ett löfte från och med idag att inte äta godis på två månader. Det är lättare än man tror. GRYMT skönt! Behöver lite disciplin just nu.

Ska kila till tåget snart. Lite mer vitaminer bara . .

KILLAR!

VARFÖR är det enbart jag som bryr mig om att huset ska vara fint? Kan stå en hel dag och diska, tvätta, dammsuga, putsa varenda liten yta, vika hans jävla underkläder . . Men tillslut blir jag iallafall nöjd.

Dagen efter har HAN lämnat framme gårdagens disk, slängt kläderna på golvet, lämnat all skit framme, gått in med skorna.

Ibland undrar man om dom inte känner sig dumma för att dom gör absolut ingenting?

Ska laga mat och matlådor nu. Funderar allvarligt talat på att sluta laga mat till honom, enbart diska min disk, bara tvätta mina kläder och byta lakan i min säng.

Skulle han ens märka något? Möjligtvis att maten saknades . .


NEEEEJ

Jag har fan inte tid att vara sjuk. Känner halsontet komma smygandes. Jag som har sett fram emot step-passet ikväll. Men tror fan inte jag vågar mig på det. Är man sjuk så är man sjuk. En dag kommer kroppen säga ifrån rejält!

Har proppat i mig allt möjligt. "mirakel-dropparna" jag fick av Daniels mamma, ipren, apelsinjuice, vitlök, vatten med pressad citron i. Nu hoppas jag förkylningen inte blommar ut mer än såhär. Har varken tid eller ork att vara sjuk. Tror det kommer från träningen igår. Var på en timmes Bodypump, och har man ett virus i kroppen och man tränar så bryter det banne mig ut. FAN FAN FAN!

Anyhow, ligger i soffan med laptopen på magen (något ska den vara bra för) och gosar med min lilla älskade Nemo. Jag och syster saknade honom så mycket så vi hämtade honom från hans dagmatte och tog hem honom till mig och gosade. Plutten!

Oavsett om jag är sjuk nu, och om det blir värre, så har jag ändå kvar alla positiva tankar om det här året. Det kommer hända mycket BRA SKIT! ex:

Jag ska gå ner 10 kilo

Jag och min älskade Daniel ska på en romantisk (?) resa till Grekland. All inclusive, bil och en underbar BAR!

I november (tror jag det blir) ska jag fixa mina efterlängtade silkonbröst. SAAAY WHAAAT? You heard me!

Jag har börjat jobba lite extra och får ut som en normal lön nu med studielån. Det blir mycket roligare när man har stålar!


Sen vet jag en jävligt underbar sak till, men det dröjer mååånga månader till tills jag berättar det!
Ska ta och avboka mitt step pass nu.


Matberoende

Fettisdagen. Har jag ätit någon semla? Noope! It sucks to be me! Men har man bestämt sig så har man bestämt sig. Det är fanimej dags nu.

Blir så irriterad på folk. Hörde några tjejer prata om en av deras vän på tåget idag. Dom pratade om hur tjock hon var och att "det är väl bara sluta att äta". Tjejerna kliver sedan av i Årstaberg, och det första dom gör är att tända en varsin cigg.

Vet inte människor att ett matberoende är värre att bli av med än ett rökberoende. Cigg kan man helt utesluta ur sitt liv, men mat måste man alltid äta. En rökare nöjer sig inte med att trappa ner, tar dom en cigg så leder det till flera. Det är samma sak med kakor. Tar man en kaka så försvinner hela kakpaketet. Det vet jag, för jag är där!

Normalt är jag liten i kroppen, men när jag var 6 år började jag ta kortisontabletter som gjorde att jag gick upp jätte mycket i vikt. Så började även ett slags matberoende som har följt mig hela livet. Det går inte en enda dag utan att man kämpar emot det. Men nu har jag bestämt mig. Jag ska bli det bästa jag kan bli.

Med det sagt ska ni få en helt ny och otroligt sexig Caroline till sommaren. Var så säker!!!

I kissed a girl (Parody)


Hade kunnat snooza lite till . .

Blev inget jobb idag. Rätt frustrerande att man tvingar sig själv upp ur sängen och måste vara färdig att åka 07.00, så blir det ingenting. Och andra sidan får jag mycket gjort under tiden jag väntar. Hann diska bort berget vi byggt upp under helgen, bäddat sängen, städat badrummet, dammsugit vardagsrummet och bara plockat ordning lite.

Rätt skönt ändå att det inte blev just idag. Måste förbi Swedbank (jävla idioter, idag ska jag prata med deras chef, är så jävla förbannad) och så måste jag leta upp 8 (!!) stycken böcker till skolan. Aldrig i livet att jag köper alla åtta. Om det är obligatoriskt med så mycket böcker under bara EN månad, då ska dom fan höja studiebidraget också! Får hoppas biblioteket har några.

Ikväll blir det till att komma igång med träningen igen. Vi hade ju armani en vecka, då vart det inget gym utan låånga promenader istället. Veckan efter Armani var på tok för stressig, plus att jag hade noll lust! Men nu är jag "back on track". Får hoppas det blir lite jobb i veckan också. I need money!!

Puss och kram


RSS 2.0