HELL YEAAAH!

Är så grymt jävla nöjd. Fick dock inte till någon bra bild, och där är plasten på. Men in real life så är den to die for! Han fått SÅÅ mycket komplimanger, och alla på Eaststreet samlades runt min arm och beundrade mästerverket.
Den 10 december sätter vi dit texten också!

Men smärta var det. No doubt!



Idag, idag idaaaag!

SHIT! Mindre än 4 timmar kvar nu. Börjar faktiskt få väldigt ont i magen. Är inte nervös för att just tatuera mig, utan nervositeten ligger vid resultatet. Tänk om jag inte blir nöjd? Tänk om den blir alldeles för stor?
Den kommer ju bli stor, det är hela underarmen. Shit . . ?

Idag kommer han inte hinna lägga till texten, utan det blir bara bilden. Får åka tillbaka sen och fixa till det.

Men HALLÅ . . kanske ska ta och göra mig iordning. Ska möta upp Leyla i skanstull vid halv tolv så ska vi käka innan.

Här är tatueringar Isak har gjort:
Drew's artworkDrew's artwork


Fleedaag

Snart är det dags för BodyCombat. Har inte testat det förut så det är väl läge att göra det. Har tvingat med mig Daniel också. Lovely =)

Idag hjälpte jag mamma på gymmet, det var första gången för henne. Snacka om att hon älskade crosstrainern! Är så stolt över henne, hon har gått ner 25 kilo sen vi flyttade från Vega, hon är verkligen jätte fin!

Har just betalat alla räkningar. Eftersom det är tatueringsmåndag för min del så är det bara till att lägga undan 4500. Haj dooo! MEN det är bara 5 dagar kvar!!

Märkte just att vi bor mycket billigare nu när vi har en bostadsrätt än när vi hade våran hyres i Valla. Hyran i Valla låg på 5500 kr, och det var exklusive el.
Här i Ribby har vi en hyra på 3100, och räntor/avbetalningar på drygt 2500/mån. Och här ingår elen. Jag tycker allt är mycket bättre med en bostadsrätt. Hade vi väntat fyra månader med att köpa så hade vi aldrig fått lån, eftersom jag pluggar. Så jag är rätt så glad att vi kom på vad vi ville i god tid!

Nu ska jag släppa allt som har med räkningar och städning att göra och istället börja med maten. Mamma, jag saknar dig?

Tjing!

EAT SHIT

Nämnde jag förresten att grupper har bildats på facebook? "Vi som älskar praktikanten". Ingen skrattar åt honom, alla skrattar åt hans listigheter och hur smart han är.

Ni som vill hålla människor med downs-syndrom utanför media, NI har ingen empati, ni bryr er inte helhjärtat om personerna i fråga.

EAT SHIT :)

Tönteri töntera

Jag älskar ICA reklamerna, på alla sätt och vis. Dom är underhållande, de har ett bra budskap och speglar verkligheten på ett jätte bra sätt.

Reklam nr ett speglar vår bild av människor med downs syndrom jätte bra. Så fort de får syn på "praktikanten" så blir de chockade. Kan en kille med downs syndrom verkligen arbeta i butik? Och det svarar Jerry på jätte bra. "har ni aldrig sett en praktikant förut?".

Reklam nr 2 är mycket mer smutskastande mot Ulf. Det är ju han som framstår som idioten. Ska vi då börja reagera för att det är en typisk bild vi har av svenska killar, blonda och dumma? Killar som kanske inte vet var gränsen går?

Reklam nr 3 är ju jerry den som "lurar" Ulf. Det visar på att han är jävligt smart! Roligaste av dom alla.

Grejen är det att de här reklamerna ger personer med downs syndrom en mycket rättvisare bild. Att man inte behöver prata med bebisspråk, eller bokstavera orden tydligt, utan de förstå när man pratar med dem i vanlig samtalston. De är inte dumma.

Samma sak med reklam nr 3, Jerry visar att han är listig, inte dum i huvudet. ICA reklamerna är fina, de har jätte bra budskap.

Men vi kanske istället ska reagera på att Ulf smutskastas i de här reklamerna. Och varför ska han just vara ung och blond?

Tror det är tråkiga människor som inte vet hur man på ett modernt sätt handskas med synsättet på handikappade. Ska vi utesluta dem från media? Alla reklamer? De syns ju aldrig till!
Jag tror säkert dem skrattar åt alla tidigare reklamer med ulf som gör bort sig. Diskriminering?

Jävla kossa! Åk till USA du. Ingen saknar dig. Inte ens din "bästa" vän som du blir sur på för hon hade en åsikt. Vänner gör inte så.
Det där var tillägnat Jenny, men hon lär ju aldrig få veta att det vore skönt för Sverige att bli av med henne, för hon läser ju inte min blogg! :)


ICA REKLAM NR 3

HAHAHAHA, så jävla härlig! Skönaste reklamen sen "ärtsoppan". Och det var många år sen. ICA har verkligen fått till det.

 


Givande inlägg

Mackaroner och korv.

plugg till examinationen imorgon.

Så är det!

Är trött.

Fruktansvärt trött.

Imorgon ska det firas med öl.

och body pump.

Eat it, bitch!

Nämnde jag att jag är fruktansvärt trött?

Vill ha fredag!

Är tröttare än tröttast kan bli. Först en låång arbetsdag, efter det måste man ju träna (inga ursäkter), hem och laga mat samt matlådor för att sen sätta sig med examinationen som vi har muntlig på torsdag. UUUÄÄÄH!

Det värsta av allt är att nu när jag är klar med allt måste jag vänta med att lägga mig. Desperate om en timme.

JOBBIGT värre!

Tröt + t = trött!

Yes, jag vet vart du bor . . ute i bushen och eldar pellets. I ett hus i skogens bryn, liten "tra-la" tittar ut.

Whatever.

I DID IT! Idag handlade vi mat för 400 kr, för en hel fucking vecka. Och det är BRA mat också. Våra vecko handlingar brukar gå på minst 900 kr. Idag blir det god tomatsoppa med vitlöksbröd. Mmmh!

Min sexiga master KOCK (Haa . . Haa?) står och kirrar biffen. "Men, det blir ju tomatsoppa . . " Tänker ni såklart nu. Till er kan jag meddela att det bara är ett ordspråk.

Trött? Absolut!

SLUT.



Träning

Nu = Bodypump. Ska bli så jävla skönt. Är grymt trött bara, blev sent hos tove och niklas igår, men det ska nog gå bra.

Känsliga läsare . .

Känsliga läsare ombedes att inte vara aktiva läsare av min blogg. Min blogg handlar inte om DIG, även om du kanske gärna skulle vilja att jag fortfarande bryr mig om vilka val DU gör i livet. I don't care.

Så tjejer med vita, feta och håriga rövar, samt vänninor till denna röv som såklart ska backa upp kompisen som självklart är ombett av röven, NI behöver inte läsa min blogg. För inget är om DIG längre, jag mår bättre än någonsin, och jag är glad att jag insett att vi är helt olika.

Summa sumarum: Vita håriga rövar + missfärgat rött hår = inte välkomna!

Toodels :)

Barn <3

Hörde precis Daniel sjunga från duschen -"Nu blir det fredags muuuus". You wish baby! Kan ärligt säga att jag väljer godis framför sex ikväll. Have I ever been this tired? No!

Har köpt massa cola remmar, älskar att sitta och knyta dem till stora bollar. Mmmh.

Idag insåg jag en viktig anledning till att utbilda sig i och fördjupa sig i barns tanke och frågeställningar. Hur vet man vad som är ett lämpligt svar för barnen?

Barn: - Jag har varit och badat i nixta-badet, det är mitt sommarminne!
Jag: - Jag har också badat där, jag brukar försöka glida på huden och inte badkläderna för då går det snabbare när man åker vattenrutschbana.
Barn: Eller så åker man naken?
Jag: Nej, i nixta måste man ha badkläder på sig, man får inte gå naken. Varken vuxna eller barn.
Barn: Varför får man inte vara naken?

Ja, vad svarar man på det? Ska man säga som det är att det kan finnas äckliga farbröder som kan tända på små barn? Eller ska man säga att "så är det" utan att ge ett svar? Ett barn genomskådar lätt om man ljuger. Och jag hade verkligen inget svar på hennes fråga.

Men bara så ni vet. Jag älskar mitt framtida yrke och jag älskar barn mer än någonting annat. Keep that in mind!

Nu ska jag byta om till pyjamas, hämta mitt "poofy" täcke, koka té och knyta remmar.


Observera att barnet på bilden inte har något med texten eller min praktik att göra!


JAARRÅÅÅÅÅ

Imorgon är det fredag. Lustigt att jag är urless på praktiken när jag håller på att utbilda mig för att arbeta med det yrket för resten av mitt liv. Men praktik är boooring. Man känner inte barnen, inte "kollegorna" och man har ingen möjlighet att påverka. Smisk ska dom ha!

Haha, har ni sett den nya Ica-reklamen? Med "praktikanten"?. Så jävla solklar! 


We all have the sex.



Orkaaa . . Tycker att sex är så jävla överreklamerat! We all have the sex. Kan vi inte nöja oss med det? Men i varje jävla blogg, alla tjejtidningar mm. så är det bara en massa tjat om SEX . . sex i MASSOR!

Vem skriver liksom i sin blogg "hoppas jag hittar någon att knulla i helgen", eller "i helgen har jag haft sex" eller varför inte "ställ snuskiga frågor till mig, jag svarar på allt"? WHY? Vad har andra med DITT sexliv att göra. Ingen bryr sig. 

Det är nog dom som har sex väldigt sällan och inte kan få några pojkvänner utan blir endast utnyttjade för sex som måste ha något att prata om.

INGEN bryr sig OM ditt "sexliv", eller det lilla du har. Träffa någon istället . .

Sen kan jag också känna för dem som säger "Hon har haft sex med 22 killar, hon måste vara grym". Nr1, hade du varit grym hade du haft någon som ville vara med dig hela tiden. Nr.2 Hur grisigt är egentligen inte de där engångsliggen? Ingenting man utvecklas genom. Det bästa sexet har man efter ett långt förhållande då man lär sig tillfredställa varandra till max.

Carro har sagt sitt!


Hellre inga vänner än dåliga vänner

För att följa upp inlägget tidigare . .

"hellre inga vänner än dåliga vänner". Mitt motto här i livet. Men hur vet man egentligen vem som är ens vän? bara för man har en kick-ass rolig tid tillsammans betyder det inte att man finns där för varandra i vått och torrt. Jag är ett exempel på det.
Hade en vän en gång i tiden, en person jag delade ALLT med. Alla sa alltid till mig att den tjejen och jag skulle vara vänner ända till ålderdomshemmet, och jag trodde verkligen det. Jag trodde verkligen jag hade hittat "vännen". Hon litade på mig, och jag litade på henne. Vi hade crazy times tillsammans, vilket jag fortfarande kan komma på mig själv att flina åt när man sitter på bussen.

Men sen en dag sabbade jag allt. Jag sårade henne. Jag gjorde det förbjudna som inga vänner någonsin gör mot varandra, och något man aldrig förlåter. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på det.

Vi blev hursom vänner igen, men det blev aldrig som förut igen. Hon sårade mig . . but who am I to judge her?

Min andra goda vän, som jag också stog väldigt nära. Som jag delar väldigt mycket tillsammans med, förmodligen det roligaste nyår there will ever be, anledningen till att jag har Daniel idag. Vi hade väldigt roligt tillsammans. En person man ringde och sa "Fika?" till, och utan att hon behövde svara på frågan sågs vi på vårt café 3 (?) minuter senare. Min träningskompis (Kanske är dig jag ska skylla för mina extra-kilon nu?). Men hon träffade sin kärlek i Göteborg, men vi lovade varandra att ändå vara vänner. Men det är svårt, man hörs inte längre, vi hänger inte med i varandras liv längre, vi delar ingenting längre. Distans är svårt! Tyvärr . .

Men det finns två personer i mitt liv som jag litar på till 100% nu, Några som jag vet alltid kommer finnas här för mig, aldrig lämna mig. Det är min syster Emilie och min pojkvän Daniel. Det är inte kvantitén som räknas, det är kvalitén!

Vad är en vän?

En vän är någon som kan få dig att skratta fast du egentligen bara vill dö. En vän är någon som ställer upp på dig utan att förvänta sig något tillbaka. Med en bra vän behöver man aldrig fundera på varför man är vänner. En riktigt bra vän kan man vara tyst med i timmar men ändå veta precis vad personen tänker på. En riktig vän är en person som ringer på dörren med yoghurt när du ligger sjuk, som hämtar dig med bilen när du behöver räddning, som ringer dig när hon är rädd på natten, som alltid älskar dig fastän du gjort ett misstag.
Stina, 21 år

Betyder det att jag inte har några vänner?


Riktig jävla hantverkare . .

Fy! Känner mig som en riktig hantverkare. Sjukt bakis, prillan som börjar rinna, en burk öl brevis mig och nyäten på en FEEET pizza medans jag väntar på att färgen i garderoben ska torka. Jag måste verkligen träna på att bli mer kvinnlig.

Igår var Linda här på besök. Linda är . . världens finaste och roligaste människa. Men henne tappar jag alltid kontrollen vilket är helt underbart när vardagarna präglas av städning, betala räkningar, handla, planera, renovera. Jag är så TRÖTT på att vara vuxen. Jag avundas alla fjortisar i vårt härliga land. Jag vill tillbaka till tiden då jag precis träffat Daniel. Allt var så himla PERFEKT.

Ibland får jag ångest, för att gårdagen är historia. Allt förändras. Man vill tillbaka men det är som att springa på ett springband, man kommer aldrig fram. Man får panik. För allt blir nytt. Allt det man hade när man var så lycklig är BORTA. Jag har svårt att träffa nya tjejkompisar nu när Linda är borta, för jag är trött på tjejer över huvudtaget. Skitsnack, backstabbing, "oj jag har en fläck där . ." "let's go to whiteroom" . . FUCK IT!

Jag skulle vara så glad om jag för en dag fick vara tillbaka i det förflutna. En karatefylla, nyår, linda och jag, massa härliga grabbar, och en jävla massa ÖL. Heeelt omdömeslös . .

Är trött på det vuxna livet!


Linda är i Sthlm. . .

Och det är fittemang! Clear and simple . .

Dolmen i Linda. Hon skämtar inte ..  Det var den!

Plugga vs. kugga?

Big fucking SNOOORK. När jag väl är igång och pluggar kan jag tycka det är jätte kul. Det är ju hur kul som helst det vi läser om. Men att gå in på saker i detalj och leta efter "de rätta svaren" i texterna . . Det suger. Men nu ska jag banne mig ta tag i det, så jag slipper sitta HELA lördagen. Vill slippa tänka på det här under min praktik också.

Nämnde jag att jag går som om jag har skitit på mig också? Träning gör ju mer skada än nytta. Fan vad ont det gör!

Positiva Carro is in tha house . .

spoken words


Sometimes we need to stop analyzing the past Stop planning the future Stop trying figure out precisely how we feel Stop deciding with our mind what we want our heart to feel Sometimes we just have to go … “Whatever happens-happens”


BARA fyra kvar?

Fifan. Nästa pass ska jag ta lättare vikter. Kan inte röra armarna längre, för att inte tala om någon som cycklade i sicksack hem. Puuuh!

Och ärligt talat, när hälften av personerna ligger halvdöda på golvet och skakar som om de hade epilepsi . . hur får en människa då för sig att säga: "KOMIGEN, det är bara fyra kvar!" ? Hon hade lika gärna kunnat säga 100. Kick-ass jobbigt var det.

Nu ska jag checka laxen i ugnen. Sen är det bara till att plugga. JAARRÅÅÅ!


Där har ni mig ;) Haha


20 dagar kvar!

Sen är det dags för tatuering nummer tre. Inte så diskret den här gången. Det blir ett porträtt på handleden. Yepp yepp. Snyggt som fan!


Första tatueringen gjorde jag i Bulgarien -06


Andra tatueringen på Eaststreet.


Nu ska jag till Fokus och köra ett body pump pass med Syrran. Sen ska jag plugga. Hela dagen idag och hela dagen imorgon. Nästa vecka och veckan efter det är vi på praktik. När vi kommer tillbaka har vi en muntlig examination. Ska börja på den redan nu =)


Pics from today


Babyplasket.

Idag har jag och syster varit med Liam på babyplasket i torvalla. Liam var väldigt skeptisk först och väldigt rädd för vattnet. Men efter att jag och Emilie började skvätta ner varandra blev det helt plötsligt mycket roligare. Det bästa med att plugga är dagarna då man är ledig. Nu hinner jag träffa Liam mycket mer, dessutom har jag tid och ork att ta mig till gymmet. I love it!

Jag har tidigare sagt att jag ska sluta snusa, och jag SKA. Men hur kan man inte dra ut på hela processen? Det bästa jag vet är att gå upp tidigt på morgonen, dricka en stor kopp kaffe medans jag tittar på Vakna med the voice (har blivit beroende), och så snuset på det. Nikotinet som flödar, man känner hur fingertopparna börjar sticka lite, kroppen slappnar av och . . aaah. Det kommer bli svårt. Men som sagt. Jag SKA. Inte just nu bara.

När Daniel kommer hem ska vi ta en tur till Maxi. Matpengarna börjar redan sina. Helt sjukt hur mycket pengar som går till mat i månaden. Är det normalt med att vi köper mat för mer än 4000 i månaden? Man vill ju äta bra mat. Kanske är därför rika människor är mycket smalare. De har råd med den nyttiga maten!

Ikväll blir det jobb på min walk-in closet. En liten sådan, men man tager vad man haver.

Längtar lite till helgen nu också. På fredag bär det av till Jossie som har en avskedsfest. Hon ska till USA i ett år och jobba som au-pair. Passar henne så grymt bra. Hon är en jätte trevlig människa som har god hand om barn! På lördag fyller Daniels kompis år, så det blir som det ser ut nu en hemmafest då. Party-weekend.

Tudeloo

Trening.

And off to gymmet I go! Ska ta det relativt lugnt nu efter förkylningen. Men jag MÅÅÅSTE verkligen träna nu känner jag. Kan inte längre somna på kvällarna för jag är så rastlös.

Ikväll blir det till att spackla garderoben och riva ut det sista. Imorgon kanske vi kan börja måla. YEEY! Ska försöka hitta tid till att skriva på min examination också :P

Tjingeling

A closet for the closet . .

Dananana gissa vad miss.C gjorde igår? Yes, jag köpte den där efterlängtade garderoben till . . garderoben? Vi har som en "walk in closet" men för att den ska upplevas som större vill jag ställa in en stor garderob längst in att hänga in kläderna i. Blir rätt cleant!

Idag bär det av till Daniels föräldrar. Dom har köpt en tomt på svatsölandet så vi ska ta en tripp dit och kolla på . . tomten. Där kommer dom få det bra.

Igår var vi barnvakter åt min lilla Liam. Jag och Daniel träffade Snoken, snokens chef, och Emanuel(?) i Vasaparken med allas små barn, men när det började regna gick vi in där dom hade ett stort lekrum med en massa leksaker. Riktigt lyckat! Liam ville inte ens gå där ifrån. MIN ÄLSKADE LILLA BIBBIS!

Nu ska jag ringa Daniel, som ligger i sovrummet och sover. Haha, om det beror på lathet? Nej, men det är vår grej att jag ringer från vardagsrummet och säger: -Fem minuter! och han mumlar något ohörligt.

Take it easy!

FÖREläsning

Betyder det att jag inte behöver läsa alla de här 100 sidorna som det står att vi ska läsa tills idag? Jag tar det som det!

Är helt GRYMT förkyld. Det bästa med det är att man får en så grymt snygg röst då ;)

28 dagar kvar till tatuering nu . . LÄNGTAR!

RSS 2.0