Träning!

Hade egentligen inte tänkt att träna idag. Kände mig lite konstig i halsen imorse, känner av lite när jag sväljer också. Men jag orkar inte hålla på såhär, så fort jag bestämmer mig för att ge gärnet så blir jag sjuk. Nu tänker jag inte stanna hemma för LITE halsont. Har ju ingen feber eller något.

Nu kör vi! Meet me at Step 18.00

Love

inget.

Inte direkt den bästa dagen på praktiken. Mycket ska man vara med om. Och ändå vill jag fortsätta . . Det måste ju betyda att jag verkligen valt rätt yrke!

Anyhow. I helgen blir det taco-mys hemma hos Elisabeth med mitt studentarbetslag. Vi är 6 stycken tjejer i vår grupp som kommer så sjukt bra överens och har grymt kul ihop. Därför blir det alkohol, tacos, singstar och wii. Kan det bli bättre. Nästa helg har jag och pernilla lite grövre planer. Inget jag kan ta upp i bloggen men jag ser fan fram emot det!

Nej, ska ta och möta upp Malin för en timmes Afro nu.

Tudeloo

Vi blåser på tre

Därför tycker jag hela Sverige går ut och blåser bort det äckliga askmolnet:



Min kusin sitter fast i Bangkok sedan en vecka(?) tillbaka.

Eagles skulle ha åkt till USA för att  tävla VM (!!!!) i onsdags. Idag vart det bekräftat att dem INTE får åka.

Min syster är fast i USA!!!!




Vi blåser på tre. Okej?


Frustrerad

Är så frustrerande att vara sjuk. Jag vill ut och ta en joggingrunda. Svettas som bara den och känna att man är så anfådd att man inte orkar mer, och då ta i ännu mer! Jag vill PINAS!

Men nej, halsont och feber. Bra skit det där . .

Drömmer mig bort till Grekland!

Vår <3





Åh, vad jag älskar vår!


ung mamma?

Blir en dag med mamms och min älskade Gudson idag! Planerna var att dra till Babyplasket på torvalla där dem har vääärsta äventyrsbadet för 0-5. MEN, med barn kommer planering och vi kan inte gå dit vid 11 som vi tänkte för liam ska sova vid 12 så det blir för stressigt. Sen vet man inte hur länge skitungen sover heller, och att gå dit vid 2 känns lite sent. Sen är det ju mattiderna som ska tajma också.

Förut var jag jätte sugen på att skaffa barn tidigt. Jag tänkte att jag max skulle vara 22 när jag blev gravid. Men jag är glad att min syster fick Liam, jag älskar honom mest av allt i hela världen, men det är inte ett lätt jobb. Hade jag haft barn nu så hade jag missat mycket som jag vill hinna göra innan jag skaffar barn. All spontanitet försvinner. Klart man kan lämna bort sitt barn ibland, men det vill man ju inte alltid göra. Inte mera sena krogbesök, avkopplande semester, bio, en kväll hos vännerna. Min syster går alltid och lägger sig senast 10 på helger, för att hon ska orka med morgondagen. NEJ, varken barn eller hund passar in i mitt liv just nu.

När jag är 27 kanske, då kan vi pratas vid igen . .

miss. Lyckad

Vill ni veta en hemlighet? Jag skrev ju en lista över aktiviteter jag skulle göra. Mitt träningsschema för veckan. Det har INTE gått bra!

I måndags mådde jag dåligt efter helgens bravader. Jag testade pilates men gick ut efter en kvart. Man skulle allvarligt bara sitta och andas i en timme.
Igår skulle jag på Afro, men eftersom jag hade skavsår dels på båda hälarna och dels mellan skinkorna (gå inte morgonpromenad i string) så kunde jag inte röra mig!

Idag skulle jag vara duktig och köra ett hårt och svettigt bodypump pass men halvvägs dit får jag sms om att passet är inställt. En annan hemlighet är att jag HATAR att gymma. Jag måste ha någon som säger åt mig vad jag ska göra. Att vara kreativ och självdisciplinerad har aldrig funkat för mig. Blev iaf 40 min styrka.

Så . . En misslyckad vecka helt enkelt. Men jag ser det såhär . .

Veckan är inte slut än =)

Men åååh

Fanihelvetesjävlakukfittballesanalskap! Fan vad sur jag blir på mig själv. Kommer det någonsin att funka? Spelar viljan inte längre någon roll? Kanske har beroendet tagit över så min vilja skiter kroppen fullständigt i. MEN FAAAAAN!

Jag ger inte upp. Så fan heller . .

Bryr vi oss?

När man mår riktigt dåligt, och känner att ilskan man känner inom sig bara blir större och större, då kan det vara skönt att ha någon att prata med. Någon att gråta ut hos, beklaga sig hos, prata skit med . . Någon som finns där och som bryr sig om oss.

Vem skulle du ringa?

Många människor i mitt liv frågar mig hur jag mår, säger att dem finns där för mig om jag behöver dem. Men hur mycket bryr vi oss egentligen om hur någon annan mår? Det är mer en artighets-grej att fråga våra vänner hur dem mår. Vi är så fruktansvärt upptagna med oss själva att vi inte orkar eller ens hinner bry oss om andra. Med den vetskapen målar vi på ett stort leende och kastar upp bilder på den underbara resan vi ska på, pratar om hur lycklig man är som har sin pojkvän och att allt är så perfekt, att man är på galna fester och lever livet fullt ut. Men inombords blöder vi . . Vi skriker efter hjälp eller en människa som faktiskt bryr sig, helhjärtat.

Hittar ni den vänskapen hos någon, familj eller inte . . Värdera den högt. För det är inte alla som lyckas hitta de där godhjärtade människorna. De är få, men dom finns säkert där någonstans . .

Just nu skulle jag behöva en sån person. Går igenom listan på min mobil, men hittar inte en enda människa jag tror ens skulle bry sig. Det är frustrerande . . Men man får bita sig i läppen och hålla in tårarna.

Sålänge man ler så är man lycklig . . eller?


Lycklig

Ibland när man känner sig som mest nere och bara vill ge upp finns det ändå ett ljus i mörkret. Jag kopplar bort alla tankar på vad jag inte har och lägger istället fokus på vad det är jag faktiskt har. Jag har så otroligt mycket att vara stolt och lycklig över. Tre personer som bidrar till denna lycka och får mig att se framåt . . Det är dem här töntarna!


Se där . .

Måndag: Step intervall
Tisdag: Pilates
Onsdag: Afro Dance
Torsdag: Body pump
Fredag: VILA!
Lördag: Power Walk
Söndag: Body pump

I'm in it to win it!

Har ni fest eller?

Corona baby! Vet ni vad det betyder? Det betyder heeelg. Förstår inte hur jag INTE har gillat öl en gång i tiden. Men det är väl som sushi, första gångerna smakar det skit, sen kan man inte leva utan det.

Hade corona varit en man hade jag lugnt gift mig med honom.

Ikväll kommer min underbara vän Linda hit, och hennes bihang. Är fortfarande lite sur på Elias som fick min Linda att lämna stockholm och mig, alla fina stunder i sticket. Och andra sidan, hur kan jag vara sur på någon som gör henne så lycklig? Tänker tillbaka på kvällen då vi träffade våra män . . OFTA! Det är fina minnen.

Var på bio idag också med mamma och Danne. "The bounty hunter". Den var inte dålig, men fan inte bra heller. Vad jag rekommenderar? Ta pengarna och köp Corona istället. Det räcker till två sexpack.

Mmmh, sexpack . .

RSS 2.0