Happy new year!

Daniel ligger fortfarande och sover. Jag förstår verkligen inte hur vissa människor kan sova mer än 10 timmar! Helt galet. Jag har inprogrammerat i mig att jag ska sov åtta timmar. Sover jag mindre får jag släpa mig upp ur sängen, och det tar nästan 3 timmar för mig att vakna ordentligt. Men sover jag mer så . . nej, jag sover aldrig mer! Därför kan jag inte "ta igen" förlorad sovtid. Surt för mig!

Nyår idag . . och jag säger som jag gjorde vid julafton . . I don't give a shit. Är mest ivrig att 2009 ska komma. Då ska jag inte klanta till någonting. Jag ska lägga alla bekymmer bakom mig. Inte låta fel människor få finnas i mitt liv . .
Det kommer bli så himla bra!

By the way, igår var jag, Daniel, Linda, Elias och Lindas bror Marcus på biljardhaket här i haninge. Jag som bara spelat en gång tidigare fick faktiskt lära mig . . och jag blev grym på slutet (om ni frågar mig iallafall).
Ett perfekt ställe att dra ut med polarna på och öla.

Nu hör jag att Daniel börjar sprattla inne i sovrummet. Hoppas det betyder att han ska gå upp då, för jag vill sätta upp de nya gardinerna jag köpte igår. Daniel får lov att sätta upp gardinstången á 500:- (Nej, jag har fortfarande inte släppt att den var så dyr).

Ha ett bra slut på år 2008.

Cheers

Liam - Det bästa med 2008!

En helt ny värld . .

En plats jag inte visste fanns . . *tralala*

Imorgon är det julafton, vilket det definitivt inte känns som. Kommer nog bli väldigt kortvarig hemma hos pappa, känner mig inte riktigt välkommen där längre. Ska bli skönt att få julafton överstökad.

Något jag har klurat på idag är just vänner. När kan man egentligen kalla någon sin "vän"? Innan Linda flyttade till Göteborg var hon min absolut närmsta vän, (efter att jag förlorade en annan vän).
Nu känns det som att alla "vänner" är några "bra-att-ha-när-det-blir-ensamt" -vänner. Precis som att dom ringer mig när inget annat finns att göra, eller när jag är nyckeln till någonting. Jag är så trött på att vara den personen, så jag tänker sluta vara den nu. Vill jag ha någon som vän försöker jag så gott det går att visa det. Men får man ingenting tillbaka tycker inte jag dom är värda den energin, då klarar jag mig utan.

Nu ska jag fixa de sista inslagningarna av julklapparna, sen ska jag ta en julpromenad med Nemo. Han är en riktigt bra vän iallafall. Saknar mig när jag inte är där, visar tonvis med kärlek och finns alltid här för mig.





Min syster är ett annat bra exempel på en bra vän!

Kan känslor försvinna?

Jul? Känns precis som vilken vecka som helst, men definitivt inte som jul! Vad var det egentligen som var så speciellt med julen när man var mindre? Särkert julklapparna. Men nu när julklapparna inte har stor betydelse längre känns allt bara . . jobbigt!

Jag satt förut och funderade på varför jag tycker det här året har varit alldeles värdelöst, helt jävla onödigt rent ut sagt. Jag har ju ändå tagit studenten, varit på solsemester + skidsemester, flyttat hemifrån, skaffat djur, haft tre olika jobb, bestämt mig för vad mitt framtidsyrke är, och störst av allt, blivit moster/gudmor vilket är det mest underbara som hänt mig. Det här året har verkligen allt hänt i mitt liv, men jag har inte kännt någon glädje.
Börjar känna mig som en iskall robot utan känslor, men jag känner verkligen inte glädje längre.

En utav mina vänner tror jag har hamnat i en slags depression efter mina föräldrars skilsmässa förra året, för det var efter det som allting bara rasade. Men är man deprimerad om man inte känner sig deprimerad, utan man känner sig bara inte glad? Eller känner sig ingenting . . jag känner inte ens rädsla längre vilket var mitt stora problem förut. Jag skulle kunna traska in i en kolmörk skog mitt i natten, helt ensam, och höra kvistar knäckas i närheten, utan att känna ett knyst. Kan känslor försvinna?

Anyhow, imorgon ska jag jobba 9-17. På tisdag jobbar jag 7.30-12 = slappdag då det endast är 12 barn på 4 "fröknar". På onsdag är det julafton, för er som missat det. Julafton spenderar jag hemma hos pappa med min syster, Jimmie, Farmor och EWA. Nog med att hon tagit min pappa ifrån mig, men nu ska hon fira jul med oss, efter bara ha träffat mig 3 gånger, och träffat pappa 2 eller 3 månader. Känns rätt respektlöst av pappa att bjuda hem henne, fastän han visste att jag skulle bli sårad. Varje gång jag tänker på det hugger det i hjärtat. JAG KÄNNER KÄNSLOR!

Nej . . år 2009 ska bli en ny start på ett helt nytt liv, full med en massa glädje!



Klapparna är klappade och klara

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera bloggen. Kan det vara julstressen som har något med det att göra? svar: JA!

Nu är iallafall nästan alla julklappar fixade, och det känns grrrreat. Eftersom jag var barnvakt till Liam fredag + lördag så vaknade jag givetvis vid 7-tiden på lördagen. När jag väl har han om min lilla bibbis vill jag passa på att hitta på roliga saker med honom, så jag och Liam tog bussen till Farsta och julshoppade. Efter en halvtimmes stosande ringde pappa och frågade om han och Ewa, min styvmor (har inte riktigt vant mig än) kunde följa med. Ewa hjälpte mig att hitta den rätta julklappen till mamma, vilket jag tyckte var jätte snällt. Fick också julklapp till Liam och Adele avklarade. Nu återstår endast en julklapp till Daniels syster.

Veckan som var har varit alldeles fullspäckad. Just nu har jag hand om en förskoleklass tillsammans med en annan "fröken", och våra små sötnosar skulle ha luciatåg. Så det har blivit många sena kvällar med träning. Men totally worth it, det var hur gulligt som helst och dom var jätte duktiga!

Imorgon är det julbord med jobbet (lärarförmedarna). Jobbar 06.30-15. Tänker därför göra iordning mig på skolan och göra sällskap in med en annan tjej som också är från lärarförmedlarna. Måste dock hitta något sweet att ha på mig. Var ett tag sen jag var ute nu, så jag har glömt bort vad garderoben har att erbjuda.

Hoppas ni haft en riktigt trevlig tredje advent.
Love you all!

Ögonbrynspiercing

Gaah, trots att jag vet att piercingar inte är något att oroa sig för så ligger det ett lätt sug i magen. Igårkväll frågade jag Daniel om vi skulle ta och göra våra piercingar idag som vi sålänge pratat om men aldrig kommit till skott.
Nu när Daniel fick bonus från sitt jobb som vi inte räknat med tänkte jag att vi faktiskt inte har några anledningar med att dra ut på det.

Så när Daniel slutar idag (ja, han var tvungen att jobba tre timmar) ska vi åka in till east-street och fixa varsin piercing. Jag tycker det är så grymt snyggt!

Vill bara ha det gjort nu.

Ett försenat måndags-inlägg!

Har haft en helt underbar helg! På fredagen var det egentligen planerat bio, men det slutade med en jätte mysig hemmakväll i vår alldeles underbara lägenhet.
På lördagen kom min syster och hennes Jimmie hit och vi bakade lussebullar och pepparkakor. Det hela spårade helt plötsligt ut så jag märkte att Jimmie nallade pepparkaksdeg, Emilie gjorde stora bajskringlor och Daniel gjorde en pepparkaksgubbe med en riktigt stor snopp (som faktiskt sjönk ihop i ugnen, god var den iallafall). Men det gav mig en sjuhelsikes julkänsla och minnena från Vega kom verkligen till minnes. Det var tider det.

Senare på lördagen gick jag hem till Linda som var i Stockholm över helgen hos hennes föräldrar. Vi hade det hur trevligt som helst, jag älskar verkligen hennes föräldrar.
Runt nio och en flaska vin per person senare bestämde vi oss för att dra oss in till stan. Blev Hirschen för gamla tiders skull, men tyvärr har jag växt ifrån det där. Det var riktigt trist och vi stannade bara i en timme.

På söndagen var jag uppe vid 8 och tvättade. På förmiddagen åkte jag, Daniel, mamma och Nemo till Dalarö i hopp om en julmarknad. Det visade sig att det inte började förns nu på lördag, så det får bli en tripp tillbaka då.

Nu ska jag bekanta mig med kudden, vi har varit i ett gräl på senaste tiden, men det är dags för att ta upp bekantskapen igen. Imorgonbitti vid åtta har jag en tid på S:t Eriks, det där jävla ögat asså . .

Natti natt.







RSS 2.0