Clever . . NOT!

Jag förstår verkligen inte varför man stökar ner när man vet hur jobbigt det är att städa, för att inte tala om tråkigt! Tänk om man la den smutsiga tröjan i tvättkorgen på en gång istället för att bygga ett berg inne i sitt rum innan det blir dags. Eller om man bara kunde ställa in de smutsiga tallrikarna i diskmaskinen efter varje måltid, istället för att spara på sig disk under flera dagar. Varför gör man inte bara det och sparar på bekymmer som ett smutsigt hem? Jag lyckas aldrig.

Igår kom Emilie och Jimmie över på eftermiddagen, och när Daniel kom hem drog v iväg till Raman och badade. Gud vad skönt det var! Och för att inte tala om roligt. Jag och Emilie försökte lära Jimmie och Daniel cheerleading. Dessvärre vart det inte så lyckat, så vi försökte istället att klara det där lyftet dom gör i Dirty Dancing! Om det lyckades bättre? Nej.

Vet ni vad jag gjorde igår kväll?
LAGADE MAT! Och det bästa av allt var att det blev ruggigt gott. Det tyckte alla fyra. Nu ska jagbörja laga mat oftare, eller ja, jag har väl inget val nu när man flyttar hemifrån.

Innan jag kilar måste jag bara påpeka att power-walks är en utmärkt träning för kondition och MUSKLER! Damn vad jag hade ont i rumpan och låren imorse när jag vaknade. Var riktigt stolt idag när jag träffade Berndt, min mammas bror som är en hurtbulle. Så jag berättade att jag hade gått en morgonpromenad på 5 kilometer. Tror ni inte idioten hade gått 1,3? Jag är 19 och han 60. Nu måste jag fan skärpa mig, jag borde vara den som har mest krafter.

Kilar iväg till jobbet nu. Vi ses imorgon!



9

Jag brukar väldigt sällan vara inne på Blondinbellas blogg, och det säger jag inte i något försvar eller för att jag är rädd att bli påkommen. Men det händer att jag trillar in där ibland. Jag tänker inte skriva att hon är en blåst bimbo, fjortis or what so ever. Däremot kan jag säga att hon och jag är inte lika och många gånger delar jag inte hennes åsikter.
Men visst fasiken tänker jag inte sätta en stämpel på henne för det. Jag tycker hon är en smart tjej och uppskattar att bloggen finns där. För visst är det viktigt att världen inte är helt monotom och alla delar samma åsikter.

Men idag när jag faktiskt besökte hennes blogg och fick se vad hon varit med om, och att folk har mage att påstå att allt varit en lögn inför media för att få uppmärksamhet så blev jag fan förbannad. Vad ger er människor rätt att göra påhopp som detta? Ni har överhuvud taget inte varit med om ett övergrepp, och att strö salt i sådana sår är verkligen inte acceptabelt! Helt plötsligt börjar jag undra vad det är för värld vi lever i. Det där är inte okej!

Ibland undrar jag varför man inte kan unna andra människor lycka . . Varför måste man alltid förstöra för folk?

Ingen ska få förstöra mitt liv iallafall, jag är för självständig för det. Och nu är det nio dagar kvar till flytt! Längtar som ett fån.



10

Efter en riktigt onyttig kväll igår bestämde jag mig för att jag på min lediga dag idag skulle ställa klockan på . . tidigt? och ge mig ut på en power-walk till Tyresta by.
Men alltid när man vaknar så kommer den där djävulen på höger axel som sådär retsamt försöker övertyga en om att man kan "göra det senare" eller att jag måste vila när jag är ledig.
Men guess what? Idag lät jag inte den djävulen vinna över den vackra ängeln som satt på den andra axeln, så jag gav mig iväg. Blev en timmes power-walk i värmen klockan 08.00. Visst är jag duktig?

Idag blir det en riktig sysslo-dag. Har tvättstugan nu fram till ett. Mellan tvättningarna fixar jag med all disk, som faktiskt är sjukt mycket med tanke på att jag och Daniel har varit pappafri nu i ett x-antal dagar. På något sätt lyckas vi alltid skaffa ett sånt sjukt kaos här hemma. Men så ska det inte bli i vår lägenhet . . och nu är det bara 10 dagar kvar! :)

Nej, nu ska ja väl fortsätta med tvätt-disk-packning-dammsugning och you name it! Men när det är färdigt ska jag, syster, jimmie och lilla Liam ta en promenad bort till Ramsjön och bada. Fortfarande sånt himla bra väder!


Idag bjuder jag på en bild som togs på mig vid avslutningen i nian. Min första karate-fylla! Enjoy . .

     

11

Ibland känner man sig som IQ Guldfisk när man morgon efter morgon traskar iväg till arbetet. Hade det inte varit för pengarna hade jag aldrig ställt upp.
Nu vet jag varför penga-systemet uppfanns!

Ikväll ska jag och Daniel vara barnvakt till min syster-son Liam, så vi har planerat en riktig mys-kväll! När jag pratade med Danne idag var det första han sa: Vi ska äta onyttigt ikväll. Typ kött!
Haha.

Idag är det bara elva dagar kvar till flytt! :)

12

And off to work i go . . AGAIN! 10-19.30. Känns som jag börjar kunna det där jobbet nu. Tragiskt!

Tolv dagar kvar tills flytt :)

13

Tjohoo!

Idag är det bara 13 dagar kvar tills jag och min älskling flyttar ihop. Underbart! Mina löner framöver kommer gå till inrednings prylar! Fan vad jag längtar.

Var helt underbart igår på Gålö, kändes precis som förut när familjen åkte iväg. Mamma och pappa . . kändes kul!
Efter Gålö åkte jag, pappa och Danne till Heron och såg på indiana jones, men jag är så sorglig att jag somnar till fem minuter, tur att daniel märkte det så jag hann se slutet iallafall. På onsdag blir det bio igen. Jag mamma och min syster ska se på sex and the city.

Imorse vaknade jag vid 11! Helt sjukt för att vara jag. Fick världens ryck och ville geast dra iväg och bada. Så jag tvingade upp Daniel. så åkte vi iväg till Raman. Helt underbart skönt!
Vädret gör mig så lycklig.

Men nu är det slut på den underbara helgen, nu ska jag iväg till jobbet.

Puss

You want a piece of me?

Herre min lord vad jag är dålig på att uppdatera. Visserligen trivs jag enormt med mittjobb, men samtidigt tar arbetstiderna kol på mig. Jag känner mig som en känslokall zombie som inte alls har någon kontakt med verkligheten.

Är det något jag verkligen behöver i mitt liv så är det regelbundenhet. Men just nu finns det inte ens en smula av det i mitt liv. Varje dag jobbar jag olika tider, och att jobba kväll är för mig som är morgonpigg men kvällstrött en riktig pina. Kan jag inte bara få min 8-15 dag? Då vore livet perfekt och jag skulle slippa sitta och söka nytt arbete på ams! Kräver jag för mycket?

Som en god vän till mig en gång sa: Ibland suger livet, och ibland är det jag själv som gör det . .

Men hallå?!! Vad hände med vädret på mina två lediga dagar? Helt fucking amazing! Så idag ska jag, Danne, mamma, pappa och Nemo iväg till Gålö och ha en ubermysig picknick. Får se om vi vågar ta oss ett dopp också, det vore ju inte helt fel i den här värmen, och klockan är än sålänge bara 9. Dagen har nog mycket att bjuda på!

Nu ska jag fortsätta kolla runt på nya arbeten. Men jag bjuder på en sommarbild från Bulgarien!
Cheers.




Matförgiftning

Jajemän, det är vad jag har genomlidit under hela jävla gårdagen. Det kändes helt ärligt som om jag låg på min dödsbädd igår kväll . . och under hela dagen kunde jag inte må annat än illa!

Jag, mamma och Daniel var svinhungriga i onsdagskväll, därför gick vi ned till Millas, en pizzeria i västerhaninge, och käkade. När jag kom hem någon timme senare mådde jag riktigt illa, men som tur var somnade jag rätt kvickt.
När jag vaknade igår morse snurrade hela rummet och jag mådde svin-illa! Klockan var 06.00 och Daniel var tvungen att lämna mig för att åka till jobbet. Jag åg kvar i sängen helt orörlig i typ 1,5 timme men försökte sedan att ta mig till köket för att koka té. Hann inte längre än till toaletten då jag kände att jag måste sätta mig ner. Satt där ungefär 10 minter innan jag fick nya krafter och gick in i köket. Väl där mådde jag illa bara jag tänkte på att stoppa något i munnen så jag la mig på golvet där och sov 15 minuter.

Ungefär så var hela dagen för mig, blev dock bättre framåt eftermiddagen. Tur det eftersom jag lovat pappa att gå på en musikal i Nyköping med honom. Men under hela musikalen trodde jag att jag skulle lägga en pizza när som helst. Men jag klarade mig.

När jag kom hem runt halv elva frös jag som en idiot. Daniel och pappa bäddade ner mig, och sen kom daniel in med en skål youghurt till mig eftersom jag bara ätit två isglassar under hela dagen. Fick i mig två skedar, men sen bad jag honom att hämta en plastpåse för jag mådde riktigt piss. Tyvärr var han aldeles för långsam med det och jag visste att nu behövde jag spy. Så jag kutade till toaletten, men hann tyvärr bara halvvägs.

Efter det tog jag en lååång varm dusch. Sen bäddade Daniel ner mig och gick ut i köket för att hämta vatten. När han kom tillbaka låg jag och sov.
Idag mår jag mycket bättre, men får fortfarande inte ner mycket mat. Men det är bara att hålla ut!
Börjar dessutom jobba om 45 minuter. Som tur är jobbar jag bara fyra timmar idag!

Gudmor

Den 20:e september ska min systerson döpas! Och jag som är Gudmor längtar som en idiot! Älskar den här lilla knodden Liam Bådner <3




Min last . .

Nu har jag faktiskt börjat ändra mina vanor rejält. Hälsosam mat och träning iallafall minst två gånger i veckan står alltid på schemat.

Tyvärr har jag en dålig vana som jag verkligen inte kan få bort hur mycket jag än försöker. Det är snuset!
Försökte sluta förut, så jag gick från Rapé till CatchDry. Och så var jag fast . . Det är som godis med sin smak av cassis/mentol.

Well, man kan ju inte vara helt felfri. Känner ärligt talat inte heller något behov av att sluta!

Känner mig jävligt taskig när jag blev glad för att Daniel började snusa igen. Det får inte mig att verka mer maskulin än honom då.

Puss

Eget Place!

Jag tror jag vet varför rika människor oftast är dom som är smala! Jag har iallafall fått den uppfattningen på maxi. Alla som arbetar i butik kan ju inte neka att man faktiskt ger en person en viss stämpel utefter vad personen handlar.

Men nyttigmat är faktiskt (oftast) väldigt mycket dyrare än annan mat. Om man skulle hålla en kost á la skipper så skulle matpriserna vara de dubbla i månaden. Det är ju helt sjukt!

Anyhow, på onsdag ska jag och Daniel träffa Carolina, hon vi ska byta lägenhet med, och skriva under alla papper. Efter det väntar en flytt inom snar framtid! Det känns helt underbart att jag ska flytta ihop med Daniel. Jag tycker inte alls det känns tidigt, trots att vi bara varit tillsammans i ett halvår. Allt känns så himla bra med honom och jag vet att han kommer vara min livskamrat genom livet! Jag älskar honom.

Och Linda, min alldeles egna Latex kvinna! Du finns alltid i mina tankar. Jag är ju kvar här i Stockholm med alla minnen! Men jag hoppas verkligen du och Elias väljer att komma tillbaka till Stockholm efter era utbildningar. Grattis till er lägenhet! Ni var så värda den.

Peace and love!


Vänskap . .





Och så mycket mer! Min syster är en person jag alltid vill ha i mitt liv. Du glömmer aldrig bort en, och du finns alltid där för mig. No backstabbin'!
Kommer aldrig glömma när vi var små och hade bråkat, vilket vi alltid gjorde på den tiden. Jag gick in i ditt rum och rotade bland dina saker, och mitt i högen bland alla papper hittade jag en uppsats du hade skrivit i skolan . . om mig! Om hur mycket jag betyder för dig och hur kul vi har när vi bråkar med varandra!

Jag älskar dig syster. Bästa vänner föralltid!




The pride of the Nation!

FAN vad jag saknar cheer-tiden! Det var helt underbart att ha bestämda tränings dagar eftersom man då inte kunde ha en anledning till att inte träna.

Hittade just filmen från när vi var i USA med cheerleading laget. Om man kunde spola tillbaka tiden en gång i sitt liv så skulle jag välja just USA veckan med laget. Och jag kan inte låta bli att tänka "fan va snygg jag var". Riktigt vältränad. Smal men med mycket synliga muskler. Det var så fint!

Nu har jag ny motivation till att sätta igång med träningen igen. Men jag önskar mest av allt att jag var en örn igen . .  Är det för sent? Man vet faktiskt aldrig!

The pride of the Nation,
we've just begun.
First place there can be only ONE!




ICA-anställd!

 . . And i'm damn proud of it! ICA Maxi i Haninge är ett underbart arbete och jag kan faktiskt se mig där i framtiden. Aldrig någonsin har man kännt sig så önskad, uppskattad och välkommen! Alla som arbetar där är grymt trevliga, och det roliga är att man i princip kan sätta sig med vemsom helst på lunchen och snacka som om man känt varandra en evighet. Det har blivit mitt liv nu. Mesta delen av mitt liv spenderar jag där, och ärligt talat så saknar jag stället när jag går hem, även om det kan vara rätt skönt att få sluta sitt pass!

Det bästa med Maxi är att det är en skandal om man inte får rast efter 2½ timme. Det gör att man alltid har energin och orkar hela dagen, glad och belåten.
Dessutom satsar Maxi så mycket på sin personal. De skickar nybörjare på utbildningar, där vi verkligen har chansen att lära känna varandra, de har utvecklingsamtal med medarbetarna varje månad (eller ja, när man tycker det behövs iallafall), dessutom frågar dom hela tiden sin personal vad dom kan göra för att det ska bli bättre för oss, inte vad vi kan göra för att det ska bli bättre för dom.

Mina tidigare arbetsgivare, McDonald's(HAHA) och Telia(BOOOORING) är inte i närheten av så god kritik jag har att ge Maxi. Jag tror jag är nykär.

Men jag kan fortfarande inte sluta önska att allt var som förut . .

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today


Våran låt!




Satt inne på YouTube och lyssnade på diverse låtar då jag senare hamnade på den här. Och vet ni vems låt det är? Min och Lindas såklart . .

RSS 2.0