Lonely . . I'm so lonely!

Blir en riktigt tråkig kväll ikväll. Daniel jobbar till 11, ikväll igen, eftersom dom har ett jobb som måste bli färdigt. Så jag sitter här ensam i lägenheten. Skönt, tänkte jag först. Men det är verkligen jätte tråkigt!

Kanske ska ringa mamma och åka hem till henne. Har ju bilen ikväll. Vi får se vad jag hittar på.

Trevlig kväll

Mobilen var försvunnen!

Goders morgon!

Jag hatar när jag vaknar och inte får syn på min mobil det första jag gör. Och eftersom jag inte får syn på den går jag såklart upp och letar överallt. Men ingenting!
Därför går jag och lägger mig igen och försöker sova. Men det går inte för jag tänker hela tiden på vad som kan ha hänt min stackars mobil och vart den befinner sig. Därför går jag upp och loggar in på msn för att se om någon som kan hjälpa mig är vaken. Och yes, räddaren i nöden ringer min mobil och jag hör ringsignalen inifrån sovrummet (som jag redan vänt upp och ned på). Och där . . under kudden ligger min skatt! Morgonen var räddad.

Kanske kommer det här bli en väldigt bra dag iallafall. Daniel ringer mig och berättar att firman tycker han jobbar på så bra så dom ska fixa firmalur och nummer till honom. Dessutom får han löneökning med 20:- /h. Perfekt för oss!

Nu ska jag koka gröt till frukost.

hörs,


I see dead people . .

Okej, så bra ser jag inte. Men efter att ha varit utan linser i nästan en månad så lovar jag er att det gör stor skillnad när dom är i igen! WOW, jag ser!

Idag är jag barnvakt till min lilla bibbis. Vi åkte till Haninge centrum och satte oss på ett café. Efter det gick jag runt i en massa affärer, och Liam låg och sa "pappa" till allt och alla. Är inte det väldigt tidigt att han redan kan säga det? Han är ju bara sju månader. Och det är inte heller det där "dada" ljuder som brukar komma, utan det är verkligen pappa.

Nu ropar han på mig.

Ciao

Höstlov även för lärarna

Yep, det är inte bara eleverna som får njuta av en veckas höstlov. Det får även jag. Tänk att för ett år sedan var jag själv elev, ruggigt trött på skolan och lovade mig själv att aldrig återvända till skol-världen.
Nu arbetar jag som lärarvikarie, och eleverna kallar mig fröken. Har nog inte riktigt vant mig vid det ännu.

Jag har haft turen att få ett riktigt bra uppdrag med start nästa vecka och sedan terminen ut. Det är på Hagaskolan här i Haninge. Jag ska arbeta i en klassamverkan, alltså jag kommer hoppa runt mellan olika årskurser på dagarna, och på eftermiddagarna har jag hand om fritids. Det tycker jag kommer bli hur kul som helst!

Men den här veckan ska jag njuta av min ledighet. Dessvärre kommer den kännas lika kort som höstloven gjort i alla år, men jag kommer ändå ha tid till att bygga upp ny energi och hinna umgås med min familj.

Nu ska jag iväg på ett förmiddags pass på friskis. Blir ett medel jympa pass eftersom det är det enda som går.

Tjing,

Stulen tvättmaskin!!

Jag kan inte bli annat än förbannad när man nyvaken öppnar dörren för att ställa ut soporna och ser att tvättmaskinen man ställde utanför dörren är borta!

Vallagränd är ett väldigt fint ställe och lungt område där man absolut kan (iallafall innan nu) lämna dörren olåst när man går. Men hur får en granne för sig att stjäla en tvättmaskin? Inser dom inte att vi med all säkerhet kommer knacka dörr och sätta upp lappar i varje port på gården.
Och en till frågeställning: Hur fasiken fick någon nys om att vi har en tvättmaskin längst upp på vår våning där det bara är tre lägenhetsdörrar varav en är vår. Klart man börjar misstänka grannarna . . om inte för stöld så iallafall för tipsning.

Gud vad jag är förbannad just nu!

Hoppas idioterna får för sig att lägga ut den på blocket. För gissa vem som då kommer vara intresserad? Ja juste, min pojkvän och två andra polare . .

Det här betyder krig!

I have a dream

Idag börjar jag väldigt sent. 12.30 ska jag vara på Dalarö skola. Men ingen sovmorgon för det inte, jat tog mig upp vid 6.30 eftersom jag bokat tvättid.
När jag stog och sorterade tvätten började jag tänka på vad jag vill syssla med egentligen. Barn absolut, jag trivs verkligen jätte bra att arbeta med dem. Däremot tycker jag det ibland är lite trist med dagis, eftersom jag ibland inte alls håller med om hur man uppfostrar barnen. Jag tycker eempelvis att det är helt fel att tvinga barnen äta upp maten när dom verkligen inte orkar eller tyker om. Men att smaka är ju aldrig farligt.

Men hur som helst. Helt plötsligt stod det helt klart för mig att jag skulle vilja bli dagmamma. Jag vet, det är inte mångas drömyrke. Men ärligt talat tror jag det definitivt skulle vara någonting för mig.
Vore det inte underbart om min syster ville bli det tillsammans med mig och vi var kollegor dagarna i ända? JO!
När man sedan får barn kan man fakiskt vara med dem hela tiden. Frisk luft, aktiviteter, sovstund, hemlagad mat och mycket mycket glädje! För det är verkligen det barn ger mig. En himla massa glädje.

Ja, först gäller det ju bara att skaffa sig ett bra hem som har all potential. Tror faktiskt jag ska ringa kommunen och höra vad som krävs för att sätta planerna i verk.

Nej, drick upp kaffet och sen iväg till Dalarö . .

Cheers :)


Systrarna - framtida kollegor?

En glass om dagen . .

Är absolut inte bra för magen. Men vem kan motstå pepparkakssandwichen? Int jag iaf. I just loove it! Passar perfekt till höstvädret.

Jag måste bara dela med mig av min lycka. Jätte många skolor/förskolor ringer mitt jobb efter jag varit vikari hos dom och ger mig jätte bra kritik och bokar upp mig igen. På Dalarö har lärarna privat sparat mitt nummer i deras mobil för att kunna nå mig. Jag gör ett bra jobb helt enkelt, och jag trivs verkligen med det jag gör.
Tror det är riktigt nyttigt för mig också att vara ute ungefär 75% av dagarna. Det snålas ju inte med frik luft och motion.
Imorgon är det Dalarö som gäller igen :)

Nej, nu ska jag hoppa ner och mysa med min älskling i sängen.
Ha en trevlig kväll!

He loves me . . He loves me not . .

He loves ME!
Och det är det som får mig att vakna med ett leende varje morgon. Min sambo Daniel är min skatt som jag grävt upp. Förut trodde jag att jag aldrig skulle hitta "den rätta". Jag har alltid varit sån som tröttnar efter bara någonmånad, och därför har det varit hur mycket bråk som helst. Men under vårt förhållande har jag aldrig tvivlat på Daniel. Jag älskar honom.
På nyår har vi ett år att fira. Tänk vad tiden rusar iväg!

Jag lovade bilder igår. Men eftersom jag lät Daniel få ha sin Mac i vår nya lägenhet så sitter jag som ett frågetecken och fattar verkligen ingenting! Så jag får nog ta och gå en kurs . . eller läsa manualen. Det här är ju riktigt skamligt!

Nu ska jag göra iordning en kopp kaffe . . till! Sen ska jag göra mig iordning för sista arbetsdagen på Dalarö. Får se vart jag hamnar nästa vecka. Förhoppningsvis närmare mitt boende.
Efter jobbet bär det av till småland. Och gud vad jag saknar min lilla bibbis. Jag får aldrig nog av honom. Det tror jag är rätt så uppskattat av Emilie och Jimmie. Haha.

Vi hörs på måndag igen.
Cheers!


Vill stanna i sängen förevigt!

Vilket "mys-pys-stanna-i-sängen" -väder jag vaknar upp till idag. Himlen är helt grå och det ser ut att ha regnat hela natten. Det är sånt här väder man vill ha en dag då man faktiskt får snooza hur länge man vill, för at sen gå upp och slänga på en rulle med en påse ostbågar till!

Men icke . .

Men imorgon efter jobbet blir det iallafall en tripp till småland med fantastic 4 . . eller 5?
Jag, Emilie, Jimmie, Danne och Liam drar dit och softar hela helgen. Spelar ingen roll om det blir piss-väder. Det är bara så underbart att komma iväg.

På måndag ger jag mig in på en ny livsstil. Berättar mera då. Och om jag orkar ikväll lägger jag ut bilder på min nya lägenhet. Den är helt underbar!

Hörs ikväll!

Jag älskar hösten!

Varför tycker ingen om hösten för? Jag har ett x antal bloggar jag brukar läsa, och i varenda en står det om hur deprimerande och trist hösten är. Men vad är det som är så deprimerande?

Jag undviker helst värmen här i Sverige. För mycket värme under en lång period får mig bara att bli äckligt svettig och illamående. Dock uppskattas värmen när jag åker utomlands.
Men hösten är sådär perfekt kylig. Man får ta på sig halsduk och mössa, gå mysiga höstpromenader på djurgården, komma in i värmen och dricka varm choklad. Jag älskar också jogging turerna på hösten, det blir så friskt att andas.
Jag skulle definitivt benämna mig som en höstmänniska,

Nu ska jag dricka upp kaffet, sen bär det av till Dalarö där jag jobbar den här veckan.
Hörs

Bra början på veckan . .

Hade en tid bokad på synsam idag för att jag skulle skaffa nya linser. Men eftersom jag är förkyld kan jag inte ha linserna i utan måste gå runt med mina "vackra" glasögon.

Till en början ville hon inte göra synundersökningen utan linserna i, men kom sedan fram till att jag kunde komma tillbaka senare och göra den biten. Vad hon upptäckte under undersökningen var att jag hade "någonting", vilket hon benämnde som svarta prickar innanför hornhinnan, som borde kollas upp på en gång. Kan detta vara förklaringen till smärtan jag hade i ögat förra veckan? Min syn har också försämrats sen jag var hos dom sist.

Så idag tog jag ledigt från jobbet för att åka till akuten. Väntar på att pappa ska hämta mig eftersom jag inte har någon bil idag.

Bra start på veckan!

RSS 2.0