Flytta fram op:en?

Tror jag har bestämt mig för att flytta fram operationen till december istället. Ska ringa och prata med dem nu på måndag och se vad dem tycker, men personligen tror jag det är bäst så. Dels för att Dr.Cosmo ville lägga till ett lyft också för att få den fina formen och det kommer då kosta 10.000 mer än planerat. Dessutom berättade jag om mina planer på att gå ner massa i vikt innan, och det har ju betydelse för hur breda implantat man ska välja. Så för att vara säker på att jag ska hinna gå ner till min målvikt (man ska aldrig stressa på en viktnedgång, då går man bara upp allt igen) så kanske det ändå är bäst att ta det i december.

Då har man ju tid till att verkligen vila ut och återhämta sig, och inte känna stressen för att komma tillbaka till skolan.

Låter inte det vettigt?

Härlig helg!

Fredag = Malmö

Lördag = Sex and the city och sen utgång med brudsen

Söndag = Lite kalas för mig som fyller 21


Livet leker just nu. Och det kommer bara bli BÄTTRE!


heeelg

ÅH. Imorgon är stressen över. Idag var sista praktikdagen och imorgon har vi vår redovisning av vårt individuella projekt med barnen. Har suttit och filat på en power point ett tag nu. Men SEN, imorgon klockan 14. Då ere helg <3

Imorgon blir det först grillning med Pullan efter skolan. Sen drar jag iväg med Baby och Murfan till någon härlig uteservering och bara njuter av att vara ledig. Har varit så sjukt mycket i skolan, med praktik och projekt, och med träningen.

Men som sagt. Imorgon är det helg . .

Dreams are coming true . . .

Idag är det prick 2 veckor kvar tills jag ska till MALMÖ. Ni vet vad det betyder va? Konsultation BABY! Helst av allt hade jag velat hunnit gått ner typ 10 (Läs: 30!!!) kg innan jag skulle dit. Men eftersom jag varit sjuk i en evighet så har jag inte lyckats med det. Men nu börjar viruset försvinna, idag var jag på gymmet och tränade väldigt lätt i 30 min, för att värma upp lite.

Nästa vecka lägger vi i högsta växeln. Är taggad på allt helt plötsligt. Det händer så grymt roliga saker just nu. Augusti = Grekland. September = Bröstförstoring. 2011 (vet inte när i nästa år vi åker) = 6 månaders studier i US and fuckin' A!!!!

Kan det bli bättre just nu? Don't think so. Alla mina drömmar slår in på väldigt kort tid. Jag älskar verkligen livet.


Made up my mind

Tror jag har bestämt mig nu. Blir nog faktiskt USA istället. Australien hade varit en grym erfarenhet med underbara ständer och ljusblått vatten. MEN, Australien är även reptilernas land, vilket är min största fobi här i livet. Dessutom är jag livrädd för vatten, vågar knappt bada här i Sverige liksom.

Jag har inte bestämt hur länge jag vill vara borta än. minimum för att få ut csn är 13 veckor. Allt blir så mycket mer komplicerat när man har pojkvän. Hade jag varit singel hade jag nog kört ett år som utbytesstudent, men nu har jag hittat min man som jag vill spendera resten av livet med. 6 månader, där går nog min gräns!

Nu är bara frågan. Vart i USA? Kalifornien, San Diego, Los Angeles . .

Australien

Men jaaaa. Is this happening? Har hittat en studiekamrat som också är taggad på utlandsstudier. Hon går i min SA grupp och är grymt awesome.

Austalien 2011? Who knows . .



let me show you what you´re missing

There comes a point in your life when you realize:   
Who matters,
Who never did,
Who won't anymore,
And who always will.
So, don't worry about people from your past,
there's a reason why they didn't make it to your future.

En rubrik.

Yes. Idag mår jag mycket bättre. Det är nog för att jag har bestämt mig för att vara lycklig nu! Igår slog det mig, att jag och Daniel satt hemma en lördagskväll, och hade det jätte tråkigt medan alla andra uppdaterade sina statusar om fester och konserter. Det slog mig då att sen jag och Daniel blev tillsammans har vi sakta men säkert glidit bort från våra vänner, vi har slutat gå ut och festat och vara spontana.

När vi träffades var det drag hela tiden. Ut på onsdagskvällar och öla, mycket träning, mycket socialt umgänge och vi hittade på mycket saker på varsitt håll också. Nu sitter vi liksom ihop, och det har gjort att folk vi alltid haft bra kontakt med har försvunnit.

Nu är det dags att få bort alla dessa sambo-kilon och komma igång med träningen på riktigt igen. Jag mår som bäst när jag tränar alldeles FÖR mycket, det är liksom min passion. Jag var van vid att träna på Elit-nivå minst fem gånger i veckan, ibland två gånger per dag. Det var då jag mådde som bäst!

Det är också dags att ta tag i den sociala biten också. Dra ner en vecka till Göteborg och festa med Linda, som back in the days. Bara vi liksom. Inget bihang, bara galna utekvällar och på tok för mycket alkohol. Det är det vi är bäst på.
Grillkvällar med SA-gruppen, tisdagspub i skolan . . MM!!!

Det har faktiskt slagit mig att det faktiskt vore GRYMT att studera en termin utomlands. Lämna allt i typ ett halvår, samla ny kraft och vara UNG och galen. Absolut skulle jag sakna Daniel på tok för mycket, men det kan till och med vara så att det skulle göra oss starkare. Vi har mycket att ta igen som vi har missat.

Back on track med andra ord. Imorgon är en ny dag!


Saknad.

Idag är en såndär depp dag. När jag tänker tillbaka på allt det underbara jag haft. Finns en människa jag saknar så det gör ont. En människa som alltid fick mig att le, en själsfränd och bästa vän. Jag kommer alltid älska dig min underbara vän. Idag gör saknaden så fruktansvärt ont! <3

   


Brun och fin

Eftersom Daniel har förbjudit mig att väcka honom imorse och tjata på att vi ska hitta på någonting idag så har jag fått klara mig själv idag. Åkte först till centrum och träffade syster. Blev lite Donken också, vilket det alltid blir med henne.

Dock går tiden så sakta idag så jag kilade iväg till gymmet, men inte för att träna eftersom jag e sjuk. Däremot har vi fått en månads gratis vardagslyx vilket betyder sola hur mycket man vill och så har dom en underbart skön massagesäng. Brukar vanligtvis inte sola solarium, men en månad kan väl ändå inte vara så farligt? Nu hinner jag bli brun till juni, då värmen förhoppningsvis kommer, så jag kan förbli brun tills vi kommer till Grekland!

ÅH, gissa om jag längtar?! Tittar ut och ser bara äckligt regn.

Ego kväll

En lååång varm dusch. Hårinpackning. Fotbad. Ansiktsmask. Massage. Chokladkaka. TV.

Sen är min kväll gjord.



Ska njuta av att jag inte har barn. Att jag inte har hund. Att jag inte har katt.

Tonight It's all about ME

I like that!

Njuter av de sista 10 minuterna vid datorn. Sen blir det strömavbrott på hela Solhemsvägen. Några snubbar ska komma och göra en kontrolldragning av elcentralerna. Det betyder alltså 4 timmar utan ström, plus att man ska sitta och vänta på att dom kommer någon gång mellan 12-16.

Låter nästan som en porrfilm. En het elektriker kommer knackandes, medans en ung och kåt flicka sitter hemma ensam i mörkret medan hennes pojkvän arbetar.

Kanske ska mejla in förslaget till playboy?



Men NEEEJ

MEN VAFAAAN! Har så ont i halsen att jag vaknade flera gånger inatt. Det blir bara värre och värre. Var hos läkaren med det var inte något halsflus utan ett vanligt virus som ska gå över.

NÄR DÅ? Jag vill träna.

Min syster har samma sak och hon har haft ont i över en vecka. Jag vart sjuk i söndags, så det är bara bita ihop I guess . .

Is this happening?

SHIT! Jag tror fan inte jag har insett vad jag har gett mig in på. Det har alltid varit en dröm att ha stora bröst, och jag har alltid sagt att jag någon gång i livet ska göra en bröstförstoring. Nu är det den 5:e maj. Den 28 maj sitter jag på tåget på väg till Malmö för att träffa Dr.cosmo. Och den 15 september ligger jag under kniven. aaah.

Är glad. är rädd. är förväntansfull.

Sjuk tanke, att jag kommer att vakna upp med nya boobs som jag har specialbeställt. Som att lämna in sig själv på verkstan: få några reservdelar monterade och komma därifrån upphottad en massa tusenlappar fattigare.


Rama Rama Ding Ding


Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre. Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så om du ger henne någon skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka...


Ett stort misstag

Gjorde ett vääldigt dumt misstag i helgen. Det kom att kosta mig min hälsa. Varför har jag ingen kontroll när jag är påverkad? Hmm, dum fråga. Men ändå.

I helgen hade min SA grupp en liten get-together med taco mys, "lite" dricka, wii och singstar. Sjukt trevligt. MEN, jag visste hela tiden att min syster hade apont i halsen. Jag menar "Aj-jag-har-så-ont-så-jag-typ-dööör" ONT! Jag undvek att sitta brevid henne och att använda samma mikrofon. Eftersom jag kommit igång med träningen och fortfarande är så grymt taggad på att köra stenhårt  . .

MEN

Vem tror ni råkar ta fel Bacardi?

Resultat: Jag har precis avbokat step,afro och core som jag skulle gått på ikväll. Jag är hemma från praktiken och har så sjukt jävla ont i halsen.

Det suger ska ni veta. Det enda positivt är att jag har tid till att börja läsa alla de 10 böcker vi ska ha examination på som jag inte ens har öppnat än.


RSS 2.0