.

Jag har tappat tron på människor. Finns det NÅGON på denna jord som inte är falska backstabbers? Finns det någon som man kan lita på till 100%?

Jag tror inte det.

Vi alla är en bunt falska bitches som kommer snacka skit om allt och alla så fort de inte är i närheten. Sen kan vi inte stå för det heller.

DÖ . . bara DÖ!!!


En rubrik!

Hej, efter typ 1000 års uppehåll. Kände att jag inte hade något vettigt att skriva, då mitt liv bara har kretsat runt en jävla tenta i ganska lång tid nu. Men nu är den äntligen klar och imorgon ska jag lämna in den! finally!

By the way så fick jag C på den allra första tentan jag gjort på universitetet, och det var en väldigt stor och omfattande sådan. Var en tjej som fick B, några fick C, många blev underkända . . Känner mig duktig. Egentligen bryr jag mig inte om betyg, dem kommer ändå aldrig visa sig sen. Man söker arbete på högskolepoängen. Men det är ju kul att vara duktig iallafall :)

Nu sitter jag som vanligt och tittar runt på massa olika katter. Vi har bestämt oss nu för att skaffa en ny familjemedlem. Blev så himla tomt när Wallander och Pamela flyttade ut på balkongen. Daniel har ju tjatat ett tag nu. Tänkte faktiskt köpa en i julklapp till honom. När han kommer hem från sina föräldrar på julafton kommer vår lilla Moshu, Texas, Sixten, Pebbles (Jag röstade ju självklart för moshu, som "ödlan" i Mulan) sitta där med en stor röd rosett runt halsen. Men vi får se vad som händer. Har mejlat en kille angående en annons på en 6 månaders kille, han kunde tyvärr inte ha kvar honom då han hade träffat en kvinna någon månad efter han skaffat honom, och hon var uber-allergisk! Han verkade verkligen bry sig om sin katt, man märkte hur ont det gjorde att behöva sälja sin katt. Jag hoppas han svarar . . är så himla ivrig!!

Nu ska jag se "the stranger inside" vilket är den bästa film som någonsin gjorts! Ni som inte sett den, SE DEN!

Fuck you, good bye!

Klicka för att se nästa bild

Hollywood fruarna . . Haha!


Fredag IGEN!!!

Lediga fredagar är alltid så härliga!! Emilie kom förbi idag, vi tittade på djävulen bär prada. Efter det åkte vi och hämtade min lilla ögonsten på dagis. Det var så kul att se att han verkligen trivdes där. Han ville knappt gå hem, och förskollärarna satt och lekte en massa med honom. Han är så söt <3 !
Så hann vi med en pepparkakssandwich också. Finns det något bättre och som ger mer jul-känsla? Don't think so!

Idag har jag lite panik. Vet inte alls vad man ska ta och hitta på. Kanske blir någon bra bio, eller en mysig idol-kväll med julmust och lussebullar (och en pepperkakssandwich till). Hmm. Har varken råd eller ork att gå ut ikväll iallafall.

Ha en trevlig fredagskväll.

Ny dag . .

Ny vecka . . ny tung litteratur att läsa. Hur ska man ens ha tid med ett studentliv? Jag är helt slut i skallen. Jag trodde verkligen inte det var så här hårt. Förra måndagen började en ny kurs, tills idag ska vi ha skrivit en uppgift ur det otroligt svåra boken "Svensk utbildningshistoria" samt ha läst 144 sidor i den. Pest, pest, PEST!

Längtar till första terminen är slut. Dem sa att klarar man den så klarar man ALLT! Den var den svåraste av alla 7 terminer. I'm on my way!

För övrigt är jag stressad över hemmet som ser ut som ett jävla renoveringsprojekt. Maskiner och socklar i hela lägenheten, inte alls kul! LÄNGTAR så innerligt tills helvetet är över.

Nu tänker jag göra något jag tycker är KUL iallafall . . dra till gymmet! Där kan man släppa all ångest inför litteraturen, all ångest inför hemmet och hur mycket pengar som kommer gå åt i och med min operation den 1 december. SKÖNT!

Hej då.

RSS 2.0