Dan före dan före doppardan!

Idag är det tuursdag. Imorgon är det fredag, och sen är det flytt-dag! GAAH vad jag längtar till mitt HEM.
Var förbi där igår, och det kändes verkligen redan då som mitt hem. Det är så himla fint och så himla perfekt! Blir en sjuhelsikes stressig lördag, men såå värt det!

Jag skrev aldrig det igår, men jag är no longer arbetslös! That's right baby. Och även fast jag inte börjat än så bara älskar jag mitt nya jobb, det kan inte bli bättre. Men jag tänker fortfarande vara lite diskret med vad det är för arbete. Men jag arbetar iallafall inom skola/omsorg! Tjohoo.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe, packa de sista kartongerna och sen blir det en tripp över till västerhaninge. Ikväll blir det mama mia! :) 

Puss

. . och bara sluta ta allt för givet!

ÅH, vad skönt det var att sova ut. Synd bara att jag drömde mardrömmar hela natten. Vaknade vid 5 och behövde gå på toa, sen visste jag inte om jag skulle våga somna om eller om jag skulle förbli vaken. Tillslut somnade jag medans jag tänkte efter.

Imorgon vid den här tiden är det anställningsintervju som gäller. Ja, det här blir min femte som sagt, så jag är inte alls nervös. Första var på McDonald´s Hornsgatan, andra på Telia Sonera i Haninge, tredje på icamaxi i Haninge, och fjärde var också på ica maxi, fast med en annan chef och på en annan avdelning.
Det roliga är att jag fått alla jobb . . så nu är jag rädd att jag tar det för givet eftersom jag inte är det minsta nervös. Kanske behöver jag lära mig en läxa den här gången, och bara sluta ta allt för givet.

Anyhow. Ska slänga på mig träningskläderna nu och kila iväg till Frillan. Nu när jag flyttar till valla kommer jag kunna ta cykeln dit . . sweet!

Ses senare

Anställningsintervju . .

Believe it or not . . jag ska på en till anställningsintervju. Det här kommer bli min femte jag går på. Men det här jobbet vore så himla perfekt. ÅÅÅH, jag hoppas verkligen!

Onsdag klockan 10.00 @ Linnégatan

Dags att börja packa?

På ett inte allt för skrämmande sätt börjar jag faktiskt känna mig vuxen. Vad jag menar med vuxen är faktiskt mognad, och inte ålder. Bara på några veckor har jag utvecklats och samlat enormt mycket vuxen poäng.

I helgen var jag och Daniel på direktmöbler och hittade vår soffa vi ville ha, det var en tvåsitssoffa/bäddsoffa för 7000:-. Dessutom hittade vi stolar vi ville ha till ett bord vi ska köpa på IKEA, vilket kostade 700:-/st. Det roliga var att eftersom jag och Daniel är så unga hade försäljaren inte förväntat sig att vi skulle slänga upp en sån summa och casha på en gång. Men det var iallafall en riktigt professionell säljare, så den bonusen han fick på vårt besök var han värd. Han tog tillomed hand när affären var avslutad.
Efter det besöket åte jag och Daniel in till stan och fick en timmes massage. Det ska vi börja göra en gång i månaden från och med nu, eftersom ma märkte hur jävla stel man var.

Helgen avslutades med ett besök på Heron då vi såg mama mia, riktigt bra!

Veckoplanering:
Idag ska jag och Daniel över till Hässelby och städa ur hans lägenhet. Flytten är ju nu på lördag, så tiden börjar rinna ut. Vi har riktigt mycket som ska göras innan. Dags att börja packa?

Imorgon ska vi åka till en teknik-butik i västberga och köpa en 37"  TV. Det som är så bra med den butiken är att dom köper in TV apparater som redan sålts men som det är fel på. Sen lagar dom felet och säljer igen, till ett mycket lågt pris och med ett års garanti. Bra va?

På onsdag ska vi skriva kontrakt med Proventum, sen är lägenheten våran! Yeey. Efter det ska vi hem till Carolina och planera inför lördagens flytt!

På torsdag ska jag och pappa på en musikal, mama mia! Eller förhoppningsvis ska vi på den iallafall, jag hoppas!

Fredagen blir det sista knycket inför flytten. Antar att det kommer vara sjuhelsikes mycket att göra då.

Lördag = FLYTT! När flytten är fullbordad ska vi åka och storhandla på MAXI, fylla upp kylskåpet och så.

Söndag = SHOPPING! Då blir det ett dyrt besök på IKEA. Gud vad jag längtar. Men hela helgen kommer bestå av att plocka upp allt och få allt iordning innan vår utlandssemester den 3:e september. Det komiska är att vi måste packa upp, och sen packa våra resväskor igen. Clever!

Nu ska jag kila iväg till centrum och köpa en pressent till Daniel och en dop-pressent till min gudson Liam. Och hörrni, gissa vem som var uppe 6.30 imorse och tränade? ;)

Vill inte soovaaa

Vill...inte...sova...

Vill...inte...sova...

Kan det bli sötare än så? Snacka om trött liten plutt

Chardonnay är en god vän . .

Ja, iallafall när man inte har någon annan tillgänglig. Jag hatar att vara ensam. Daniel är på bio med några polare, och pappa är ute med jobbet. Och jag . . är helt uttråkad och ensam.

Eller inte helt ensam, jag har en flaska chardonnay till mitt sällskap ikväll!


Jag hatar väntan!

Idag var den efterlängtade anställningsintervjun. Och den gick bra, men inte mer än så . .
Eller egentligen gick det väldigt bra och det vart en hel del skratt mellan oss. Han sa att jag verkade vara en trevlig prick och att hanskulle bestämma sig innan slutet av nästa vecka.

Det som fick mig tvivla på mig själv var det faktum att det var många som sökte jobbet. Idag skulle han träffa tre TILL, säkert killar. Och ja, det stör mig! Jobbet i sig är väldigt krävande med en del tunga lyft, vilket han påpekade och sen tittade på mig. Ja, hey, jag är gammal cheerleader. Jag slänger 60 kilos bjässar upp i luften, och inte nog med det, jag fångar dom också!

Jag hatar den eviga väntan, önskar han bara kunde meddela mig på en gång. Under tiden tänker jag söka andra jobb . . Några förslag?


Jag är väldigt målmedveten . .

Det är bara det att jag byter mål hela tiden!

Igår kväll insåg jag att det imorgon (idag) var exakt 2 veckor tills vi åker till Arguineguin. Fick väl någon ångest blandat med lyckorus, så jag bestämde mig för att träna på friskis eftersom dom hade morgonöppet idag. Så 06.30 ringde min klocka, och jag begav mig dit. Duktigt va? :)

Nu sitter jag och äter frukost och försöker samtidigt räkna ut vad vårt besök på  IKEA kommer kosta . . och ja, det är över 10.000 än sålänge.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag bege mig till Farsta med min syster och lilla bibbis. Kom på att det är exakt en månad tills han ska döpas idag. Min lilla skrutt!


Yihaaa

- Hej det är Emil, är allt bra?
-Jajamän, det är jätte bra här!
- Vad skönt. Är du ledig nu eller?
- Nej, jag är arbetslös!
- Aj då, har det blivit besök hos ams då?
- Nej, jag hoppades på att du skulle ringa först!

And so on . .

Nu är iallafall en anställningsintervju inbokad på torsdag klockan 1. Jag kan inte göra annat än att hoppas! Är ni nyfikna på vad det är? För att inte minska mina chanser att få jobbet tänker jag inte berätta förren på torsdag. Håll utkik!

Nu ska jag ta en kopp kaffe. Sen ska jag plocka upp mamma och Nemo och lämna Nemo på klippning/spa i 2 h. Under tiden tar jag och mamma en shoppingrunda. Och ikväll blir det kung-fu panda med min Daniel.

Livet leker . .


Thaimat, IKEA och bio

Min dygnsrytm är verkligen inte bra längre. Jag kan inte sova på kvällarna! Jag försöker ställa klockan på mornarna mycket tidigare, men inte fasiken lyckas jag komma upp ur sängen för det. Och den som inte ens är skön . .

Igår var jag som sagt och åt våfflor hemma hos mamma. Jag älskar att umgås med henne, och jag älskar hennes lägenhet i Västerhaninge. Minnena från i vintras när vi flyttade dit är så underbara!
När min syster och lilla bibbis lämnade oss somnade jag, mamma och Nemo på soffan. När jag vaknade upp låg båda två och snarkade. Det vore riktigt komiskt om jag också hade gjort det då jag sov. Haa . .

Daniel och hans kollega hämtade upp mig hos mamma runt fem-tiden. Då gjorde jag och Daniel planer på att äta middag ute och sen gå på bio. Så vi åkte först till Thai-restaurangen i centrum. Eftersom vi ändå skulle åka till Heron bestämde vi oss för att ta en sväng förbi IKEA innan filmen började. Vi flyttar ju den 30:e, så den 31:a blir det till IKEA och köpa allt vi behöver. Igår hittade vi en soffa, soffbord, köksbord + stolar, lampor och en säng!
Det kommer bli ett väldigt dyrt besök där, men ändå riktigt värt det!

Nu ska jag göra mig iordning för gymmet. Vi hörs senare!

Våffel Måndag

Ja, vad kan vara med passande än våfflor en regnig Måndag? Att jag dessutom är arbetslös från och med idag gör inte direkt saken bättre. Men så är det för alla och så kommer det nog alltid vara, mat ersätter sorgen!

Har en "Dejt" med min syster och mamma kl 12, då vi ska vräka i oss våfflor. Det blir precis som förr! Familjen Bohm är kända för att älska mat, vi har ett så starkt band. Det roligaste var Vega-tiden. Vi alla såg fram emot varje torsdag eftersom "du är vad du äter" var på tv då. Där satt vi och kollade på Anna skippers vägar för att få folk äcklade av all mat. Men när hon visade upp all mat en kille hade ätit på en vecka så var det enda vi kunde säga "mmmh haamburgare!!"
Är inte det lite creepy?

Anyhow. Ska börja göra mig iordning nu, så jag är fin inför våfflorna . . eller något.

KAn bara passa på att tipsa er snusare om en sjuhelsikes beroendeframkallande sort . . Catch Dry - Lakrits
Toppen om man precis som jag är helt galen i lakrits!

Tudeloo

                                                

Vaken igen . .

Jag finner verkligen ingen ro på kvällarna längre. Under arbetsdagarna längtar jag hela tiden hem till min varma och underbara säng, med Daniels armar om mig. Men så fort vi släcker lampan och det är dags att sova blir jag super-pigg och kan verkligen inte sova. Varför är det så?

Sitter i data-rummet och tittar ut över kära brandbergen. Minnena glider tillbaka till inflytten här. Jag och pappa flyttade över alla saker en vinterkväll . . tänk vad tiden går fort. Och jag ser precis samma sak utanför fönstret som jag såg då . .

Varför, varför och återigen VARFÖR kan jag inte bara gå vidare? Jag är trots allt 19 år. Varför kan jag inte bara acceptera det faktum att allt har sitt slut? Det är klart att tiden innan var helt underbar. Jag hade en familj, en underbar familj som alltid fanns där för mig, ocg vi var alla samlade. Jag hade en bästa vän jag trodde skulle finnas vid min sida föralltid, för hon var min andra hälft och vi har alltid haft kul tillsammans, till och med när vi gjorde ingenting.

Nu är allt borta och jag kan inte ens släppa taget. Det bästa jag kn göra nu är att försöka få tillbaka de människor jag bryr mig om, och släppa taget om de jag verkligen inte litar på . .

Jag lovar att jag inte ska sluta försöka . .


Man har aldrig tid . .

Precis som en god vän till mig en gång sa: Man har aldrig tid, men man gör sig tid! Så tror jag det är. Vill man träffas så gör man sig tid till det. Filosofi á la Carro.

Får jag lov att avslöja att jag ska på en anställningsintervju nästa vecka? Yes, det får jag för det är min blogg! Mer än så berättar jag inte, utan ni får vara aktiva läsare om ni är nyfikna.

Ikväll ska jag på Elin och Malins fest . . ska börja göra mig iordning snart. Önskar bara min jävla migrän kunde försvinna någon gång! Det gör så ont så jag knappt vet vad jag heter . . GAAAH!
Har iallafall en rolig pressent till dom :)

cheers

Nu vänder oturen . .

Just nu är jag riktigt happy! Daniel ringde precis och berättade att HSB också godkänt vårt lägenhetsbyte. Så nu kan vi faktiskt på riktigt säga att vi har en lägenhet, iallafall f.r.o.m 1 september.

Surt bara att vi reser bort den 3:e!
Fast kanske blir det en period av ren lycka. Man flyttar allt den 1:a september och kommer iordning innan vi åker, vilket betyder mycket arbete! Sen unnar man sig en veckas semester på Gran Canaria och kommer hem till vår lägenhet, och går tillbaka till jobbet (förhoppningsvis) med ny energi!

Är glad p.g.a en annan sak också. Jag har alltid haft för mig att en utav mina kassaledare verkligen inte tycker om mig. Jag får bara konstiga vibbar, och det känns som hon alltid är på mig och berättar vad jag gör för fel, när jag inte ens gör några. Men när jag checkade min mobil i vardagsrummet såg jag att jag hade missade samtal från Maxi, och ett röstmeddelande. Det var hon som frågade om jag kunde jobba över ikväll, helst till tio, men vilken tid som helst gick egentligen bra. Så jag tog min chans och ringde upp henne och sa att: Ja, jag kan jobba över!

Sen fick jag höra henne säga att jag är "så himla gullig, och TACK"

Ja, nu vänder nog allting . .

Mindre än 3 veckor kvar!

Nu börjar det verkligen närma sig. Igår var det exakt 3 veckor tills vi åker till Gran Canaria. Och i det här skit-vädret som jag vaknade till idag kan man inte göra annat än att längta som en tok.

Vet inte om jag berättade det, men det blev ingen flytt i helgen. 4 dagar innan kommer Carolina på att hon inte kan. Riktigt dålig stil tycker jag, med tanke på att hon visste att alla våra saker låg i kartonger.
Nu vågar jag och Daniel inte bestämma ett nytt flyttdatum innan HSB kontaktar oss med ett besked. Jag vill bara här ifrån. Men och andra sidan hade semestern aldrig blivit av om inte det här hade hänt.

Nu ska jag iväg och träna . . Fan va duktig jag har blivit!

Ny vecka = Ny start!

Ja, jag och Daniel har ju som sagt inte haft turen på vår sida den sista tiden. Men idag beslöt vi oss för att ta en ny start. Kan det bli värre? Vi tror inte det.

Så idag börjar vi blicka framåt, speciellt på vår resa vi har inbokad den 3:e september. Nu väntar bara tre veckors träning, man måste ju komma i bikinin. Så ja, nu kör vi järnet fram till resan.

Önska oss lycka till!

The botten is nådd?

Tror inte det kan bli värre för mig och Daniel nu. Allt har verkligen varit skit den sista tiden för oss. Tänker inte nämna allt som hänt, men hänt har det gjort iallafall. 
 
Men igår var det verkligen droppen för oss. Vi har varit på Nåttarö i helgen eftersom vi planerade en helg för oss själ (well, det blev inte riktigt så) så vi parkerade bilen på dygnsparkeringen precis vid terminalen. När vi kommer tillbaka från Nåttarö, trötta och förbannade, så ser vi att bakluckan står på glänt. Daniel öppnar den och möter ett fullständigt kaos med blicken. Just det, inbrott. Idioterna hade tagit Daniels baslåda och stereo.

Från början vart Daniel nojig att han glömt låsa bakluckan, och hela vägen hem klandrade han sig själv, eftersom ingen ruta var krossad. Men när Vi kom till Västerhaninge så försökte han öppna bakluckan, men den satt fast, oavsett om det var upplåst eller stängt. Då hittade han märket under reg-skylten, där dem har stuckit in ett föremål och bent upp hela låset. Då går det åtminstonde på försäkringen.

Men jag måste erkänna att det kändes läskigt att sitta där några andra bara någon timme tidigare hade varit och stulit grejer. Var det en rå-kriminell person?
Undra då hur det känns att ha inbrott i sitt hus . . Jag hade nog flyttat!

Gran Canaria, Sunwing hotell & spa - arguineguin

3 - 10 september, i love it!



Tar en time-out

Det har hänt rätt så mycket i mitt liv på sista tiden. Tyvärr är inte allt så positivt. Igår hände en sak som verkligen var droppen, något som sårade både mig och Daniel.

Därför tar vi en time-out ett tag, inte från varandra, utan från omvärlden. Jag har insett att det är väldigt få personer jag verkligen tycker om och som jag bryr mig om.

Så nu är en semester till Gran Canaria bokad . . .

Stör ej, sörjning pågår . .

Idag kommer min syster hit till pappa. Vi ska köpa en varsin Ben&Jerrys och bädda ner oss i stora pluffiga duntäcken och tugga DesperateHousewives boxen till vi storknar . .

Och vi ska hela tiden sörja . . sörja . . och sörja lite till!
Jag tror inte på Gud, jag tror däremot på djävulen. Vad jag än har gjort så straffas jag för det nu . . .


 

Nattuggla

Nu vet jag definitivt att någonting inte är som det borde. Jag kanske oroar mig i onödan, men att inte veta gör mig galen!! Jag är ett kontrollfreak och klarar inte av ordet "kanske". Är det ens ett svar?

Ijallafall (som jag säger så slarvigt) så är det bara 4 dagar kvar tills jag och Daniel blir sambos. Eller, visserligen har vi varit det redan i ett halvår, men nu blir det verkligen på riktigt! Vårt egna lilla kryp-in . .
Nu har vi bokat en flyttbil på statoil, vi tog den största så vi klarar oss på färre rundor mellan Hässelby och Haninge. Så hela lördagen går åt till flytten och att komma iordning. Blir även en storhandling på Maxi när alla möbler och dylikt är flyttade. Vi ska öppna vårt ICA-kort för självscanning. Yeey!

På söndagen blir det en tripp till IKEA för att komplettera det vi inte har. Vi har iallafall hittat ett köksbort med riktigt fräscha stolar till. Hela paketet kostar runt 4000, men Daniel har den fördelen att han kan köpa via firman och slippa momsen. Så goodbye 25%.
Vi ska dessutom köpa en liten mindre 2-sitssoffa som passar för vårt vardagsrum. Sen får vi se vad som mer råkar hamna i kundvagnen, antar att det besöker inte blir billigt, men vi har turen att Daniels föräldrar är så generösa och lånar oss den summan vi behöver för att bygga upp ett hem. Det bästa med det är att dom inte tar ränta.

AND GUESS WHAT?! Daniel har lovat mig att jag ska få inreda hela lägenheten själv. Det enda kravet han hade var att han skulle få ha sitt x-box, en STOR TV (som vi ska köpa på söndag), och en massa kanaler (som han betalar för). Är det inte alla tjejers dröm? YES!

Ekonomiskt sätt känns det också bra. Både jag och Daniel har hyffsad inkomst, ett gemensamt sparkonto som vi sätter in 1500 på varje månad, och dessutom får Daniel in runt 3000 på varje svartjobb han gör. Vilket kan bli ungefär 3 per helg ibland. Han får gärna jobba varje helg för min del. Haha.

Det går bra nu helt enkelt . . Funderar på att ringa Mona imorgon och kolla om vi ska ta en tjej-kväll snart. Saknar henne faktiskt riktigt mycket, hon och jag hade så underbart kul i högstadiet. Ja, det ska jag fanimej ta och göra . .
Moon balloon . . .

GODNATT!


Det är i svåra tider man vet vem ens riktiga vänner är . .

Måste vara det att jag snart ska flytta hemifrån och lämna ytterligare ett hem under tiden av ett halvår! På något sätt känns det som att familjen splittras ännu en gång. Men hur skulle det kunna bli värre?
Jag vet att jag har sagt det förut, men jag vill ha tillbaka den gamla tiden. Jag kan inte sluta tänka på hur bra allt var. Det får bara inte vara borta för alltid!

Ja, jag är väldigt skör just nu. Skulle bara vilja ringa hit en vän man vet alltid finns här, och som prioriterar mig högre än allt. Någon man helt och hållet kan anförtro sig åt, och någon som aldrig skulle syssla med backstabbin' . .
Ja, vart är du?

Jag har iallafall Daniel . . .


Hade jag haft en balle skulle du få suga den . . idiot!

- Du får göra någonting åt scannern, det går aldrig att scanna med dom!
- Ibland är det rätt taskigt med batteri så . .
- *avbryter* Då är det väl bara att ladda . . eller? *tittar på mig som om jag vore en idiot*
- Oftast är dom i omlopp så dom inte hinner ladda innan nästa kund tar den.
- Då får ni väl fixa en mellan-laddare. SÅ, då var det problemet löst!!!! *Tar kvittot och går*

Den människan måste ha ett väldigt jobbigt liv . .

My immortal . .



These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

RSS 2.0