It's alive

Jävlar vad jag hade glömt bort att jag ens hade en blogg. Kanske dags att återuppliva fanskapet, saknar att prata med absolut ingen på mina egna villkor, rätt så cozy!

What's new? Har inget liv så inget betydelsefullt har hänt sen sist. Allt är sig likt med skola, fester, vänner och boyfriend. Slentrian . . men jag älskar det.

Känner att jag äntligen börjar komma tillbaka till mitt gamla liv igen med mina gamla vanor. Tror jag faktiskt har insett hur snett jag hamnade och nu har jag kommit över den där tröskeln när allt bara r jobbigt och tråkigt, och har fått sån himla livsglädje igen. Träning 5 ggr i veckan, och jag kör på riktigt hårt. Blir en hel del Body pump, Zumba, Core och step. Mycket morgonpromenixer också. Trode jag aldrig skulle klara av att bryta de gamla vanorna, men here I am. Äter väldigt sällan onyttigheter. Helt ny människa.

Nästa helg blir det ett awesome Halloween party @ my place. Kommer bli så jävla grymt.

Och vet ni vad? Idag är det PRICK en månad tills jag opererar mig i Malmö. På fredag ska jag dit på en kontroll igen, och den här gången ska jag bestämma mig för allt. Tur att min baby följer med som smakråd. Sämst på att välja själv. Kan man få för stora tuttar?

Puss sålänge!

RSS 2.0