Don't we all?

It's sad when people you know become people you knew.

When you can walk right past someone like they were never a big part of your life. How you used to be able to talk for hours and how now, you can barely even look at them . .


Tuttar!

Det tuttar upptaget . . HAHA. Någon som hört den eller?

Sitter faktiskt och tutt-googlar. Konsultationen börjar närma sig. Nu är det mindre än 2 månader kvar. Har ju hittat de perfekta brösten, och det är MIN läkare som har gjort dem. Men tydligen ska man ha med sig bilder på lite olika bröst som man tycker är fina, och sen några på hur man verkligen INTE vill ha dem. Tror kissies blir skräckexemplet faktiskt . .

MEN. Nu är det dags att börja hårdträna. Har slarvat otroligt mycket och kladdkaka mitt i veckan är inte okej längre. Det absolut fulaste är när man gör en bröstförstoring och man går ner i vikt EFTER det. Fladdriga tuttar är inte snyggt.

Såhär kommer träningen se ut i några veckor framöver iallafall:

Må: 30 min step + 30 min afro dance

Ons: 1 h Afro Dance

Tors: Body Pump pass 1 h

Sön: Body Pump pass 1 h

Två stycken konditionspass och två styrke. 4 dagar i veckan är ju realistiskt, sen om det blir mer än så är ju bara en bonus. Har ju påsklov snart så då blir det nog många promenader i Tyresta också.

JAAAAARÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!


Klicka för att stänga bilden


Hej då helg.

Fan vad fort helgerna går. Men den har ändå varit rätt soft. I fredags var jag på ögonakuten med syster Leyla. Efter det åkte vi till centrum och träffade upp andra syrran där vi shoppade loss till stängning. Jag lyckades hitta fyra par byxor, en tröja, strumpor och halsband. Löning me like!

Kan ju passa på att säga till Linda som jag vet läser min blogg (busted) att jag får 13.500 tillbaka på skatteåterbäringen och inte 7.000. Hur najs är inte det? Jag som bara lyckats få fyra veckors arbete i juli kommer nu klara av sommaren, LÄTT! Blir till att vara ledig hela juni och augusti. SOMMARLOV! Hur länge sen var inte det? Kommer bli lovely!

Igår fyllde Daniels mamma år, så vi var där och fikade. Vid 7 på kvällen kom vi på att vi hade tråkigt så vi gled över till Hässelby hem till Murfan där vi introducerade honom för desperate housewives. Jag gissade på att han skulle tycka Gabby var snyggast, men till stor förvåning gillade han Edie bäst. HON ÄR JU GAMMAL?!?!?!

Idag blev det en lååång sovmorgon till 13, sen blev det en donkenfrukost! Fast typ lunch . . . Ikväll fyller min mamma 51 så vi ska hem till henne och äta varma smörgåsar och fira henne.

Veckan som kommer går jag bara till onsdag. Sen är det "påsklov" i 1½ vecka. ME LIKE!!!

Simma lugnt vänner.
Puss

Tik tok parody


Vårkänslor

Älskar att titta ut genom fönstret och se solen bland träden. Vi har så simla fint från vår balkong när solen ligger på. Massa träd och skog. Vi har bästa läget på hela solhemsvägen. Ni ska bara se på sommrarna. Heeelt knäpptyst och solen steker, man hör blåsten i träden och det luktar så himla gott. Förra sommaren åt vi på balkongen varje dag. LÄNGTAR!

Har inte bloggat på evigheter, men har varit FÖR trött. Var på praktik i två veckor och det var verkligen inte kul. Första veckan var jag så trött att jag somnade åtta varje dag, utan att överdriva. Hur ska man orka arbeta heltid sen? Får passa på att njuta nu.

Har fått sommarjobb nu iallafall. I 4 veckor!!! Det är ju nada?! Hur ska man klara sig i sommar? Eller jo, det gör vi, det har vi redan räknat ut. Men det är inte kul att vara ledig så lång tid när alla andra jobbar. Speciellt inte när man har ont om pengar. Hoppas fortfarande på att någon ringer. Har ju skickat ut massa cv:n och sökt på massa sommarjobb. Men det känns ändå som det mesta är tillsatt redan. Men 4 veckor på maxi iallafall. Det är ju iallafall något.

Ska göra mig iordning nu. Ska träffa min grupp vid kulturhuset och jobba på grupparbetet som examineras på fredag. Tråkig skit som måste göras.

Höres!

RSS 2.0