Drömvillor och sjukdom

Jag är så himla barnslig. Istället för att kolla på lägenheter jag och Daniel faktiskt KAN köpa så hamnar jag ändå på 4 milles klassen. Sen när Daniel frågar om jag har hittat någonting till oss nickar jag ivrigt. Synd bara att vi inte har råd med dom där drömvillorna . . eller . . är det verkligen det? Hittade jätte många hus över fyra millar där jag ALDRIG skulle vilja bo. Dom är ju inte fina!!

Anyhow, var tvungen att sjukanmäla mig idag. Har varit sjuk ända sen i fredags (fastän jag jobbade till fem då). Har haft nästan 40 c feber, hostar från lungorna och varit jätte yr. Blir dock galen på att bara gå hemma, jag finner ingen ro, vill bara hitta på saker. Så bli inte förvånade om jag är på jobbet imorgon iallafall.
Trivs som en gud på det stället jag är nu. Har en månads vikariat ute i Huddinge, men jag är sååå förälskad i barnen och mina kollegor. Har jag kanske sagt det tidigare?

Ska hoppa i sängen nu och knapra alla slags piller jag kan hitta. Måste bli FRISK!

Inte längre pappas flicka

Jag är så jävla sur på dig pappa! Pappa? Det känns helt främmande för mig att säga det nu. Du förtjänar inte den titeln längre. Du är ett svin, en människa som jag hela mitt liv har hatat. Du är någon jag inte längre känner och inte längre tycker om.

Hur kan man som förälder välja bort sina barn? Hur kan man helt plötsligt bete sig som att vi aldrig existerat? Du vet väl att Leyla alltid sagt till oss att du känns som hennes riktiga pappa, för att du funnit i hennes liv sen hon var liten? Men bara för att mamma och du är skilda så finns inte Leyla för dig längre. Du FÅR inte umgås med någon eller något som har med mamma att göra längre!

Jag har hållt inne mina känslor så himla länge nu, men jag orkar inte längre!! Jag är ledsen, helt jävla förstörd. Jag har alltid varit pappas flicka och sett upp till allt du gör. Men nu när du beter dig som en skit vill jag inte längre ha med dig att göra. Hur kan en pappa håna sin dotter när hon är ledsen? Hur kan han efter nitton år ångra att han har barn? HON har tagit vår pappa ifrån oss, hon är precis som farfars Ella. Äckliga äckliga människa!!!

FÖRSVINN, ut ur mitt liv. Mamma fyller det behov av förälder jag behöver, hon är min ängel. Du är historia, någon jag inte längre känner och inte heller vill känna. Jag har slutat hoppas . .



RIP - sweet sweet memories!

Just love . .

Hej igen efter ett himla uppbehåll!

Min tid har varit knapp på sista tiden, och dagarna är i princip fullbokade. Just nu jobbar jag i Huddinge, på världens bästa ställe. När jag har jobbat anars har jag alltid räknat ner tiden för jag vill hem, men här kan dom fråga mig om jag vill jobba en timme till när jag egentligen ska sluta, och jag gör det gärna! Jag trivs så jävla bra!

Jag och Daniel har ntligen fått vårt efterlängtade lånelöfte, så nu letar vi bostad för fullt. Har redan varit på ett x antal visningar, och imorgon är det ännu en till. Den vi ska kolla på imorgon är ett renoveringsprojekt, men har all potential att bli jätte fräsch. Det är en 3:a på 81 kvm som går för 550.000 eller hbj. De andra vi kollat på i samma område ligger på 695.00, men då är dom redan renoverade. Vi tycker däremot att det är smartare att köpa en och göra om helt, precis som man vill ha det. Det finns ju alltid någonting man vill göra om ändå.

Strax ska jag kila ner till tvättstugan och hämta ALL tvätt. Eftersom jag missade tiden förra veckan så hade vi ett berg med kläder nu. Himla tur att båda tvättstugorna var lediga så jag hade fyra tvättmaskiner att leka med. Annars hade jag fått stå där hela dagen.

Ikväll ska vi hem till Emilie och Jimmie i nynäs och hyra film. Ska bli jätte mys att få träffa min lilla bebis igen. I miss him!

Dagens tanke går till Emilie/LillEmilie/Eke - kärt barn har många namn - som fick en liten son igår förmiddag. Helt underbart söt! Är så himla lycklig för hennes skull, hon är en sån underbar människa!

Ha en trevlig lördag!

RSS 2.0