En nystart!

Mitt liv nu är verkligen inte sig likt om man jämför med hur det såg ut för ett halvår sedan. Eftersom allt i mitt liv nu har fått en ny start så tänkte jag att även bloggen skulle få det. Därför la jag ner min andra, lilfab.blogg.se och startade idag istället upp min nya, bellevue.blogg.se

Vad är det egentligen i mitt liv som har förändrats kan man ju då undra. Och ärligt talat så har jag inte ett så övertygande svar på det. Det är inte bara det faktum att jag har tagit studenten och fått anställning på ICA maxi i Haninge som gör att livet tagit sig en vändning, utan också att jag och min pojkvän Daniel har fått en egen lägenhet här i Haninge, så jag ska alltså bli sambo inom en snar framtid!
På senaste tiden har jag plockat en väldigt massa vuxen-poäng, och jag tror också det är en anledning till varför jag känner att livet fått sig en uppgradering. Vilka vuxenpoäng då? Jo, jag och Daniel har till exempel öppnat ett gemensamt sparkonto hos Nordea där vi kommer spara ungefär 2000:- i månaden. Vi har också ansökt om ett lånelöfte så vi kan köpa en lägenhet tillsammans. Sen att vi blir sambos och kommer få betala hyra, mat, el, bilkostnader etc. är ju också en mognadsfaktor, och det känns så underbart skönt.

Just nu sitter jag i Borås med min släkt. Men när jag kommer hem ska jag se till att få bloggen fräsch.
Nu ska jag ta och ringa Linda som flyttade till Göteborg idag för att bli Sambo! Ain't it sweet?

Vi ses snart!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0