2010

Har snart druckit 1½ liter julmust. Så går det när jag är sjuk. Man bara rotar i kylskåpet och äter hela dagen. Man tycker så himla synd om sig själv och känner att eftersom världen ändå suger kan jag äta mig fet innan Gud kan ta mig. Förkylningshelvete.

Det här året har verkligen inte varit bra. Vad för BRA saker har hänt? Jag kan inte nämna några. Snarare en handfull saker som jag kunde varit utan. Men ibland behöver man nederlag för att uppskatta de fina sakerna i livet.

2010 ska bli ett bra år! Det ska bli ett träningsår, ett hälsoår! Det ska bli ett "lägga den negativa energin på hyllan" år. Det ska bli ett semester år. Jag ska göra allt för att det ska bli ett helt underbart år, vilket jag vet att det kommer bli. Jag längtar som en tok!

Igår fick jag frågan "Har ni varit tillsammans i två år? Då är det väl dags att förlova sig?". Erhm, NEJ. Jag och Daniel har det underbart tillsammans. Vi är varandras bästa vänner, vi har alltid underbart kul tillsammans, vi är varandras andra hälft . . Men vi är långt ifrån att gifta oss. Så varför förlova oss? Jag tycker själva förlovningsgrejen har tappat sin betydelse. Förr förlovade man sig för att man visste att man skulle gifta sig inom ett år. Nu förlovar man sig för att man är tillsammans, som ett tecken på att man är upptagen. 17-åringar springer och förlovar sig. Jag vill inte ha det så. När jag gör det ska det vara med den person jag vet jag kommer spendera mitt liv med. Jag hoppas och tror redan nu att den personen är Daniel, men vi är lyckliga tillsammans utan ringar på fingrarna. Det kommer när vi båda känner att tiden är inne . . Jag är lite gammalmodig. Men jag tycker att den betydelse en förlovning hade förr var väldigt fin. Tyvärr har det nu tappat sin betydelse . .


Var GLAD för andra!

Ibland förstår jag mig inte på folk. Jag tror vi alla känner igen oss i detta. När det går bra för våra vänner, så blir vi svartsjuka och försöker bräcka våra vänner. Är inte vänner dom som ska känna riktig lycka när vår vän mår bra?

När någonting bra händer en person jag älskar eller tycker om, då blir jag själv väldigt glad för den personens skull. Varför ska jag få ont i magen och känna att mitt liv är värdelöst för det? TRIST!

"På lördag ska vi sova heeela dagen, jag är så jävla trött!!"

Gissa vem som var ill-vaken klockan 06.30? ;)

Idag blir det pulkaåkning med min älskade gudson Liam, och ikväll ska vi på Toves julkonsert i Hässelby kyrka. Ska bli MYS!

Kram på er

Drömmer mig bort till kreta.

Idag känns det mycket bättre, förutom att jag är extremt trött! Är van vid att gå i skolan ungefär 3 dagar i veckan och sen sitta hemma med läxor. Men nu när vi är ute på praktik, man blir heeelt SLUT! Gäsp gäsp.

Fick ett sms av Linda idag där hon påminde mig om att idag är det exakt 2 år sedan vi kysste våra män för första gången. Hirchenkeller, 01.00(?), @ the dancefloor. Glömmer aldrig den kvällen. Den var helt amazing. Dels var jag ute och festade med min bästa vän, dels träffade jag världens finaste människa som jag vill spendera mitt liv med. Underbara tider.

Nu har jag och Daniel bestämt hotell och resmål. Det kan inte bli mer än perfekt. Grekland - kreta - makrigialos. I slutet av januari  får vi båda en hel del pengar så då kan vi casha vår resa. Det var rätt dyrt. Eller var det det? 13.300 för en lagom stor lägenhet på 6:e våningen med utsikt över hav och pool. Det är väl ändå helt okej pris? Sen ska vi ta all inclusive som kostar 2000 per skalle. Summa sumarum 17.300:-.
Tror det kommer bli mer än underbart! Hyra bil, steka på stranden som ligger 100 m från hotellet, shopping, middag vid havet. Aaah, måste jag verkligen vänta till slutet av augusti? Vill åka nu!!

Sunwing Resort Makrigialos
Utsikten från balkongen.


HATA HSB, HATA VESTA, ÄLSKA MINA KILLAR!

FAN! Hela dagen har varit så bra tills posten kom idag. En betalningspåminnelse från Vesta, när vi inte ens har fått en betalningsavi. Nu ska det vara betalt den 22:a december senast. Precis innan vi får pengar. Och hemförsäkringar är inte billiga heller.

Sen kom hyresavierna för nästa år. HSB har höjt hyra EN GÅNG TILL det här året. Vi flyttade in 1 juni, då var hyran på 3055. Nu ett halvår senare ligger hyran på 3304 kr. Det är inte rimligt! Sammanlagt för boende (med avbetalning och ränta) blir det alltså från och med nästa år 5800:-. Jag tycker det är mycket pengar för boende!

MEN, det positiva är att jag har fått jobb på lärarförmedlarna igen. Vi har klarat oss väldigt bra på mitt studielån och Daniels inkomst, så det är inte det att vi äter nudlar hela månaden. Men vi båda har bestämt oss för att vi vill utomlands nästa år. Därför kan det vara skönt med lite extra klirr i kassan.

Nu ska jag möta upp Emilie och Liam i vh-centrum. Jag och Daniel ska vara barnvakter tills imorgon eftersom emilie och jimmie ska på julbord. Det ska bli mys med idolfinalen med världens finaste killar.

Puss och kram

RSS 2.0