Fan också!!

Om man inte kan gå vidare, trots att man kämpar . . . vad ska man göra då?

Me <3 PÅSK!! (eller snarare ledigheten . . )

YES!! Imorgon är det torsdag, vilket för min del innebär att Daniel, Emilie, Jimmie, Liam och Nemo hämtar upp mig efter jobbet, och så drar vi till Mönsterås, småland!!
Jag har längtat som en tok att få vara ledig, och komma bort från Haninge. Vad passar då inte bättre än en tripp till smålle tors-mån? HALLELUJA MOMENT!''

Idag är det en speciell dag. Ska egentligen befinna mig på jobbet nu, men nej, jag är inte där. Kommer vara där runt 12 istället. Så är det, och ni vet inte varför . . pilutta er!

Jag satt just och tänkte på hur det var förut när Linda bodde här i Haninge. Jag saknar ju som sagt allt det vi hade då. Jag saknar våra tjejkvällar med vin och choklad, jag saknar våra friskis-pass, jag saknar vårt festande, jag saknar våra meningslösa samtal, jag saknar . . . min vän!
Känns så tomt utan hennes galna skratt, eller hennes impulsiva sida. Vart tog min vän vägen? Önskar varje dag att hon ångrar sitt beslut om att bo i Göteborg, vi var ju så himla bra tillsammans. Jag har inte insett det förren nu, men hon är definitivt den bästa vän jag haft.

Suck . . varför måste livet ta såna vändningar?

Nu ska jag iväg till "det". Vi hörs senare!
Kram

RSS 2.0