The botten is nådd?

Tror inte det kan bli värre för mig och Daniel nu. Allt har verkligen varit skit den sista tiden för oss. Tänker inte nämna allt som hänt, men hänt har det gjort iallafall. 
 
Men igår var det verkligen droppen för oss. Vi har varit på Nåttarö i helgen eftersom vi planerade en helg för oss själ (well, det blev inte riktigt så) så vi parkerade bilen på dygnsparkeringen precis vid terminalen. När vi kommer tillbaka från Nåttarö, trötta och förbannade, så ser vi att bakluckan står på glänt. Daniel öppnar den och möter ett fullständigt kaos med blicken. Just det, inbrott. Idioterna hade tagit Daniels baslåda och stereo.

Från början vart Daniel nojig att han glömt låsa bakluckan, och hela vägen hem klandrade han sig själv, eftersom ingen ruta var krossad. Men när Vi kom till Västerhaninge så försökte han öppna bakluckan, men den satt fast, oavsett om det var upplåst eller stängt. Då hittade han märket under reg-skylten, där dem har stuckit in ett föremål och bent upp hela låset. Då går det åtminstonde på försäkringen.

Men jag måste erkänna att det kändes läskigt att sitta där några andra bara någon timme tidigare hade varit och stulit grejer. Var det en rå-kriminell person?
Undra då hur det känns att ha inbrott i sitt hus . . Jag hade nog flyttat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0