Mani Banani

Sitter och äter frukost. Havregrynsgröt och en smörgås samt tropicana. Mummas! Tänkte snart gå ut med lilla Mani Banani, han verkar liksom lite rastlös. Rätt kul ändå. Jag tror inte han är van vid så långa promenader, eftersom det är Daniels kollegas hund som sitter på kontoret hela dagarna är han med henne där. På lunchen tar hon en liten sväng med honom. Så det blir inte många och långa promenader. Men sen han kom hit har vi gått iaf minst en timmes promenader, han är stor och behöver motion. Han är väldigt dragig i kopplet också, men sen han kom hit så har det blivit bättre. Igår tog jag en lååångis med honom, efter det åkte vi till en äng på jordbro där han kutade runt. Gissa vem som var helt död inatt? Haha.

Idag är det rätt soft dag igen. Föreläsning 13-15. Må + tis var jag ledig, onsdag hade jag seminarium 9-12, torsdag ledig. Rätt soft va? Är visserligen inte alltid så. Vi har rena helveten vi också.

Armani buffar på mig. Tror det betyder att han vill ha kärlek och motion. Vi höres!

Rädd . .

Har kommit in i en jätte jobbig period. Jag tänker på döden väldigt ofta och är livrädd. Det började när jag fick reda på att min Farmor hade varit förbi gammelmormor på hemmet. Hon har varit dålig väldigt länge nu, hon är trots allt 98 år. Men saken är den att hon alltid brukar ligga på rygg och ha någon uppfattning om vad som sker. Den här gången låg hon i fosterställning, hon reagerade inte när farmor kom in i rummet, och så mumlade hon: -Jag är rädd . . Jag är så himla rädd!

Är det så man ska behöva känna? Ska man bara ligga där och vara rädd och ensam? Då skulle jag hellre vilja dö plötsligt. Smärtfritt.

Är rädd att förlora någon jag älskar. Är rädd att själv få ett besked som: Du har inte lång tid kvar nu.

Mammas arbetskollega kollapsade en dag på jobbet. Hon fick veta att hon hade cancer i hela kroppen, och att hon förhoppningsvis skulle klara sig över påsk. 2 veckor alltså. Hon sa att om hon var en hund skulle hon velat ha en spruta.

Önskar ingen döden. Verkligen ingen. Det är hemskt . . Och precis som gammelmormor Stina så är jag så fruktansvärt rädd. Jag vill tro på något efter döden, men det är att inte veta som skrämmer mig.

Jag är rädd!

Älskade Grekland

Aaah, nu är man pank igen! Haha. Kanske inte riktigt. Men nu är resan till hälften betald iaf! Summan hamnade på 19.500. Rätt saftigt för EN vecka i Grekland, men då får man samtidigt tänka att ALLT redan är betalt. I det priset ingår flyg, hotell, mat på flyg, busstransfer, reseförsäkring för oss båda, All inclusive med mat och dryck för en hel vecka, bil för tre dagar som de dessutom levererar till hotellet. Ja, vad mer? En underbar vecka. 7 månader kvar, can't wait!

Blev också en mycket större lägenhet än vi hade tänkt. Blev en 2 rumslägenhet med stor balkong med utsikt mot havet. Skillde typ 500 kronor från en 1 rums lägenhet med bäddsoffor. 23kvm eller 37? Känns helt ok ändå!

Nu hinner jag inte drömma vidare längre. Ska bege mig till stan och möta upp en tjej som ska köpa en bok utav mig. Adlibris mina kära vänner. Helt klockrent! Armani följer såklart med.

Sa jag att jag längtar till Grekland?


Love my Armani!

Gud vad mysigt det är att vara hundvakt. Jag vet att jag har en egen hund, en mindre version av denna. Men skillnaderna med att ha den större upplagan är det här:

Armani sover inte till kvart i tolv och lunkar sedan ut på en påtvingad promenad
Han gilar raska promenader, och går inte två steg för att sen bli buren resten av vägen
En riktig gosebjörn i sängen! Har ifs Daniel, men han har inget fluff!
Man kommer ut mycket! Det resulterar i att man blir jätte pigg.
Han är helt underbar mot barn!

Gud vad jag kommer sakna Armani när han ska hem sen. Det kommer bli så tomt. Vem ska då grusa ner hela golven plus sängen? Får passa på att njuta av hans sällskap fram till på söndag iaf!

Idag är jag lite extra glad iaf! När Daniel slutar ska vi åka till Ving och boka vår resa till Grekland! Läängtar som en tok. Hotellet har fått jätte bra betyg, och de säger att det ska vara det bästa av alla Sunwing hotell. Jag som älskade det i Gran Canaria kommer säkert älska det här. Men ser nästan mest fram emot att cruisa runt med bilen. Hur ska man hinna allt på en vecka?


Gran Canaria -08, Arguinegunie. Hur bra hotell som helst. Rekommenderar verkligen det!


Lyckligt lottad

Fick precis ett mess av min syster.

"Du är den bästa systern i hela världen . . ville bara säga det!"



Ni som kände oss när vi var mindre, ni vet att vi älskade att bråka. Vi kastade saker på varande, jävlades, satte den andra i skiten . .
Men det har alltid bara varit syskonkärlek!

Känner mig lyckligt lottad som har två underbara systrar och världens finaste pojkvän!

Vår syskon tatuering vi gjorde i bulgarien -06. Betyder "kärlek"


My ass

AJ . . Smärta . . Skakar i hela benen . . Mina biceps . . och röven . . axlarna, det går inte lyfta armen . . OCH min rygg . . magen efter plankan . . och så de där jävla vaderna . .

Nämnde jag röven?

Ska krypa in i duschen nu. BodyPump my ass!!! Ja, röven alltså . .



Body builder nästa . .


Nytt liv, nya mål.

Hola amigos!

Lite morgonblogg har väl aldrig varit fel. Något måste jag väl ändå fördriva tiden med när jag ställde klockan på ringning på tok för tidigt! Kunde ha sovit tills nu! Men icke. 06.00 ringer helvetet, och sen kan jag inte somna om.

Idag är det två veckor sedan jag och Daniel åt något onyttigt sist. Yep, nyårslöfte it is! Löftet går egentligen ut på att enbart äta onttigt en gång i veckan (om man vill alltså). Träna minst 3 ggr i veckan, och äta hemmalagad mat med grönsaker till varje måltid. Sen vi börja har vi blivit mycket gladare, piggare och fått mer ork. Dessutom är vi mer pigga på att hitta på saker. Resa, kryssa, festa . .

Igår var det BodyPump. Daniel var på bio med sin pappa och jag hade lite tråkigt i guess . . Gick iaf mycket lättare än sist, kände tillochmed att jag kunde lägga på lite vikt tills nästa gång. Men träningsvärk fick jag iaf. Det går nog inte att komma undan. Idag blir det en timmes gym, på onsdag BodyPump och på torsdag är det step. Sen får vi nog lugna ner oss.

På fredag kommer Armani hit, en storpudel som är svart. Daniels kollega ska på kryssning till karribien, så vi ska ha vovven 9 dagar. Blir lååånga promenader med den saken. Tror den är rätt understimulerad så därför drar den mycket i kopplet och är allmänt ivrig. Blir bootcamp för den när den kommer hit. Haha

Nu ska jag göra mig iordning. Ska bruka min SmartBox jag fick av farmor. Blir klippning, styling av hår samt inpackning och huvudmassage. LOOOVELY!

Tjing


Mor och dotter mys!

Idag blir det mys för hela slanten. Jag och syster Emilie ska mötas nu vid halv tio och köpa lite mummas, sen ska vi traska hem till mamma och ha lite mor och dotter mys. Lämpligt nog ska vi ta och titta på "inte utan min dotter", världens bästa film!

Ska bli skönt att bara ta det lugnt idag. Kan knappt röra mig efter onsdagens bodypump pass. Mina ben, armar, rygg ALLT värker. Måste ha varit extremt otränad alltså! Igår blev det även en halvtimmes step och en halvtimmes core pass. Core var inte roligt alls. tog mest bara tid att fatta hur man skulle göra allt. Men step passet blir det definitivt mycket oftare.

Nu är det bara 10 dagar kvar tills vi bokar resan till Kreta. Visserligen åker vi i slutet av augusti. Men då har vi iallafall något att längta efter <3. Ska bli så skönt att komma iväg med min Daniel i en hel vecka!

Tuudels!


Underbara 2010

Aaah! Kan inte beskriva hur GLAD jag är att 2009 är ÖVER. Det var inget bra år för mig. Jag hatade det. Mycket gick snett, jag förlorade många. Men nu är jag back on track och har lovat mig själv att det här ska bli ett fint och underbart år. Det finns inget annat!

Nyår spenderade jag i Daniels föräldrars radhus i Hässelby. Dem hade åkt iväg till några bekanta och vi ville vara själva men ändå komma hemifrån.
Kalla oss tråkiga, men vi köpte en hel del bubbel och ÖL, köpte även säsong 5 av Grace, och väldigt god mat. Så vi gjorde mat tillsammans, efter det tappade vi upp ett skumbad och tände massa ljus och drack champagne, efter det bäddade vi ner oss i soffan och tittade på Grace i typ 3 timmar. Till 12 slaget gick vi ut och tittade på Daniels grannars AWESOME fyrverkerier. Dom måste spenderat flera tusen för hela himlen var helt täckt. Där stog vi med skumpa, cigarr och varandra. Det var så underbart. Jag är så glad att jag har Daniel. Det är inte alla par som kan vara ensamma. De tror de har "the time of their lifes" men såfort de blir ensamma så har de inget att göra. Jag och Daniel har iallafall underbart kul tillsammans.

Ska dricka upp oboyen nu. Ville bara komma fram till att det här var bland de bästa nyår EVER!

RSS 2.0