Dear friend,

Dedicated to you . .



Intervjuer till höger och vänster

Det börjar bli vardagsmat med anställningsintervjuer nu alltså! Imorgon är det yttligare ett företag som vill träffa mig. Eller dom har redan sagt att dom vill ha mig . . Tror jag faktiskt är intresserad av det!
Back to Telia style, men minus butiken. Det är ett företag som bokar ut tekniker till olika ställen och tar fram kostnadsförslag. Skönt att kunna finnas som en röst bara, nu gransakar alla kunder mig från topp till tå.

Jag, Daniel och mamma var precis på middag hemma hos min mormor. Hon gör väääärldens godaste mat, och alla vi tre rullade från mormor (Nemo också). Ska ta och hoppa in i duschen nu, sen blir det lite OC.




myspysigt

Vilken mysig lång-helg det har varit! Slutade tidigare än vanligt i fredags, och eftersom jag jobbade i Haninge så gick det riktigt snabbt att ta sig hem. Åkte bara hem en snabbis och packade lite, sen drog jag vidare till mamma för att sova där. Daniel åkte i torsdagskväll till Åre, och kommer hem ikväll.
Mamma och jag åt lax med potatis och romsås. Efter det to vi en promenad till min och Daniels lägenhet, eftersom mamma inte visste var den låg. Kvällen spenderade vi framför tivo då vi kollade på let's dance och åt massa kalorier!! Mums.

På lördagen vaknade både jag och mamma vid 7 (sovmorgon för min del). Vi åt frukost och tog sen en power-walk, rikigt skönt. Runt tolv kom min syster hem till mamma så vi gick till coop nära och köpte varsin färdigrätt och åt lunch.
På kvällen åkte vi alla hem till min lägenhet och och tacos medans vi tittade på melodifestivalen. Alla tre i min säng, trångt men mysigt!

Söndagar är däremot en pain in the ass. Har tvättat i tre timmar, sen åkte jag och Emilie hem till mamma och åt lunch. Jag kom hem för någon timme sedan och sitter nu och väntar på mamma. Hatar att vara ensam, det är så tråkigt!

Imorgon ska vi till banken och bli 605.000 kr fattigare. Spännande ;)
Vi hörs då!


klättrar på väggarna

När man jobbar så klagar man hela tiden på att man vill vara ledig. Och nu när jag får vara hemma först hela helgen, och nu två dagar till då jag har influensan så klättrar jag på väggarna. JAG VILL JOBBA!

På tal om jobb, många av er vet ju att jag verkligen inte trivs på mitt jobb just nu. Att få de här längre uppdragen, som det jag hade nyligen, det är helt underbart! Men att hela tiden flänga omkring och känna sig vilsen och utanför . . det är inte kul!
Så nu när jag har varit sjuk har jag passat på att göra ett massutskick på mitt CV. Dessutom har en bekant till mig pratat med sin chef, som bad mig ringa upp honom idag, vilket jag gjorde! Han skulle ha möte med VD:n för företaget idag, så förhoppningsvis hör jag från honom redan imorgon! HOPPAS HOPPAS!

Jag har äntligen fått tillbaka min motivation igen. Inte på jobb-stadiet, men vad gäller träning. Jag har haft en period nu då jag verkligen hade tränings-ångest! Jag provade massor av olika aktiviteter, men inenting kändes kul. Men efter att ha kollat igenom gamla bilder, speciellt på cheer-tiden, så minns jag hur bra jag mådde! Som det är nu är jag bara trött och hängig hela tiden . . Ny livsstil kanske?

Ska googla vidare på fina inredningstips, sen ska jag börja planera hur mitt och Daniels hem ska se ut. Hall och badrum är redan spikat, nu ska vi bara bestämma hur resten av lägenheten ska se ut.
Det här är så KUL!!


nytto-h

Blev en hel helg för mig själv, skönt! trodde jag ja. Har blivit en riktigt tråkig helg, men fick däremot väldigt mycket gjort. Men jag hade väl inte så mycket val.

I fredags hände det! Jag och Daniel äger nu vår egen lägenhet, känns helt sjukt. Från och med nu är jag en ribbybergare. Eller från och med flytt-dagen är jag det. Det blir senast den första juni, men förhoppningsvis så snart som möjligt! Tjohoo, nu r jag 605.000 kr fattigare. Men måste ändå passa på att säga att vi gjorde ett riktigt kap, man ska köpa en lägenhet som inte är toppfräsch, det tjänar man på i längden. Iallafal om ens pojkvän är hantverkare.
Well, längtar iaf som en tok!

Sitter och väntar på Daniel, har gjort det sen 05.30 imorse. Har försökt fördriva tiden med allt möjligt, tvätta, städa, betalt räkningar, tränat, ätit, målat naglar och hela baletten. Men eftersom jag vaknade så pass tidigt så har den här dagen varit extremt LÅNG!

Ska dricka upp mitt vin nu. Sen ska jag fortsätta inreda vår lägenhet i huvudet. Fan va fint det kommer att bli.

Hörs!

Thaimat och OC

Direkt när jag kom innanför dörren kände jag magen knipa. Jag är så sjuuukt hungrig! Ringde Daniel och bad honom åka förbi thai:en och köpa med kycklingspett med jordnötssås. Idag ska jag unna mig sån lyx!

Idag var jag på en förskola, säger inget namn, men den verkligen sög. Riktigt hårt alltså. Tiden ville liksom inte gå. Jag är så himla trött på att flänga runt över hela Stockholm och hjälpa till. Många förskollärare borde inte vara där, för dom låter barnen göra vad som helst. Vart är disciplinen? Inte konstigt att kriminaliteten ökar . . men en sådan uppfostran.

Just nu är det budgivning på en lägenhet vi är intresserade av. För tillfället har vi lagt det högsta budet, men det är en jävel som vägrar ge sig också. Vi får se vad som händer, annars kommer det fler chanser.

Nu är maten här!
Ciao


Vilka jävla nördar . .

Igår fick jag äntligen tillbaka min OC box. Har många i kö på den, men jag och Daniel började kolla om på alla avsnitt för någon månad sen. Surt var det då att säsong 3 var borta.
Det var en gammal kompis som hade lånat den. Jag har tjatat på henne i veckor om att jag ville ha tillbaka den, men det dök hela tiden upp andra, roligare saker än att lämna tillbaka något hon lånat.

Igår passade det iallafall henne att komma och lämna den, och hon skickade ett sms där det stod att hon var utanför. När jag sedan ringde upp henne så hörde jag också en riktig nörd-röst i telefonen, som höll på att gorma som en uppstoppad katt. Hon hade tagit med ett gammalt ex till mig. Då slog det helt plötsligt mig varför vi inte är vänner längre, och varför det är så skönt att den här människan inte finns i mitt liv längre. Jag tror inte hon är dum i huvudet, utan jag tror hon vet vad som är respektlöst eller inte. Vad hade hon förväntat sig? Att jag skulle skicka upp dom till min lägenhet? Hell no, ingen utav dom är välkomna. Skickade ner Daniel att hämta den istället, och han sa precis samma sak som jag när han kom upp igen:

-Vilka jävla nördar . .

Sen skrattade vi båda :)

Tillbaka till skiten

I fredags slutade mitt uppdrag som var i Huddinge. En månads stabilitet fick jag iallafall. Kanske borde jag kalla det för lyx?
Nu är jag iallafall tillbaka till den här eviga väntan. När kommer dom att ringa idag? Det är bara att vänta och se.

Jag är fortfarande besviken på pappa . . . på Jens! Hur kan man andrahandsprioritera sina barn? Hur kan en människa man knappt känner få förstöra den fina relation vi alltid haft till pappa? Varför ska vi få gå ledsna och besvikna varje dag? Jag saknar pappa, jag älskar honom. Men när han väljer henne framför oss så hatar jag också honom. Jag vill aldrig er se honom . . .

Anyhow, life goes on, tack vare min underbara sambo. Nu är det så himla nära tills vi äger vår egna lägenhet. Gud så jag längtar!!
Undrar ibland vad jag hade gjort utan Daniel i mitt liv. Han är verkligen PERFEKT på alla sätt och vis. Men det som känns bäst är att jag vet hur mycket han älskar mig, och han behöver inte ens säga det varje dag. Han väljer att visa det.

Ska lägga mig ner och drömma lite till om lägenheten. Och så ska jag vänta, vänta och väääänta . . *snork*

RSS 2.0