Jag ångrar att jag . .

Tittade på Tyra Bank's show idag. Det handlade om mobbing eller saker människor gjort som sårat människor fast man kanske inte tänker på det. Började tänka på allt jag gjort som jag ångrar . .

Jag ångrar att jag har pratat skit om folk jag egentligen avundas.
Jag ångrar att jag kallade min mamma för en äcklig kärring för länge sen. Hur kunde jag?
Jag ångrar att jag valde en kille framför min dåvarande bästa vän, en kille hon dessutom var intresserad av.
Jag ångrar att jag inte tog bättre hand om min lilla taggen under hans sista tid.
Jag ångrar att jag inte kämpade för den bästa vän jag någonsin haft.
Jag ångrar att jag snodde ett helt cigg-paket av en gammal kollega.
Jag ångrar att jag sa att programmet Daniel ville se på var inställt så jag skulle få se på mitt.
Jag ångrar att jag inte visat hur mycket vissa människor betyder för mig.
Jag ångrar att jag åt en stor chokladkaka nyss . . .

Eller nej. Chokladkakan tar jag tillbaka. Annars så ÅNGRAR jag mig. Innerligt. Vissa saker är försent för att försöka lösa. Men det jag kan göra bra igen kommer jag kämpa för.
Vill inte vara den människan som pratar skit om mina VÄNNER. Vet inte hur jag tänkt tidigare. Vi tjejer fungerar så . . Önskar jag var kille ibland.

Är så sjukt trött att jag inte ens orkar koka pasta till middag, så Daniel får köpa hem pannkakor till mig. MMMMH!

Hörs!

Se hela bilden


Heter snus verkligen snuff på engelska?

Jag måste sluta snusa . . så är det bara!

Men vad ska jag då skaffa mig för beroende?


Flickan som lekte med elden

Blir bio ikväll. Flickan som lekte med elden. Tyckte att män som hatar kvinnor var grym, så den här lär ju vara helt okej. Eller kanske tillome GRYM!
Hade egentligen velat gå på någon pub och dricka massor av öl, vara allmänt dryg och sjuna på nattbussen hem. Var så länge sen (om man inte räknar med förra helgen), men jag har insett hur kul det faktiskt är. Jag gillar öl :)


Jag har börjat tänka väldigt mycket på det som var förut. Gamla vänner, olika äventyr mm. Igår kollade jag igenom min Lindas blogg sen 2007, och jag började nästan gråta. Fasiken vad jag saknar henne. Vill att hon ska komma tillbaka till Stockholm, jag behöver henne i mitt liv. Hon är en underbar människa som alltid sätter sina vänner framför sig själv. Hon var min tvillingsjäl.


Varför måste saker förändras? Varför måste man mista dom man älskar? Linda, om du läser det här. JAG ÄLSKAR DIG! Inte på det där "Hey-I'm-a-lesbian" creepy kinda' way. Men du är Linda. Kan man göra annat än att älska dig?

Är glad att jag har min Daniel iallafall. Nu ska vi glida mot Heron.

Over and out!



HUNGRIG!!

Yes, I am. Rensade just kylskåpet eftersom jag visste att några saker var gamla. Men WTF, allt var nästan mögligt. I vanliga fall brukar jag och Daniel åka och köpa någon färdigmat när sånt händer. Men ikväll är han borta och jag ORKAR inte gå ner till konsum. Så här sitter jag . . HUNGRIG!

Jag är äntligen klar med min examination. Oavsett om det blir omtenta så får jag iallafall vila i tre veckor då vi får besked. YEEY! I reallt need it!

Har planerat att ta kort på lägenheten men jag är för lat. Kanske blir bättre nu när jag inte har tentan att tänka på. Kanske ska städa lite först . . LITE bara.

Var med syster i Centrum idag, och det slutar alltid med att jag kommer hem med kläder. Alltid blir det linnen också. Varför köper jag inte byxor som  jag faktiskt behöver? Förstår mig inte på mig själv ibland.
Ska dega framför tv:n nu. Finns lite glass, får mätta mig på det tills Daniel kommer hem. Tar väl ett tag ifrån Avesta I guess.

Chingeling!


Jag mår som jag förtjänar . .

Men ölen var jävligt god!

Truck meet

Okej. Jag suger! Jag trodde att jag kunde tvinga mig själv att skriva oftare. Men jag orkar helt enkelt inte. Jag är det där stora L:et som följs av diverse bokstäver.

Idag är det lördag och vad har jag gjort? Jo, skrivit på min examination som ska in den 21:a. Och jag är urless nu. Det känns som jag har suttit med böckerna i ansiktet flera veckor nu. Men snart är det över. Då kommer en mer slapp period, det har dom lovat! Så jag antar att det är värt det.

Snart ska jag och Daniel rulla till kungens kurva för att gå på Truck-meet. Fråga mig inte vad jag ska dit och göra. Var bara . . tysta! Antar att jag hoppas på en stor öl på en mysig pub efteråt. Det var länge sen sist. Vet inte om dom andra kommer följa med, men jag får iallafall sitta och prata skit med Daniel då. Det älskar jag. Han är som den där sexiga bästa vännen man delar allt med. ALLT! ;)

Nu när jag fixat mer minne till min laptop ska jag försöka lägga in kort på vår nya lägenhet, som kanske inte är så ny längre. Jag älskar det här stället, allt är precis som jag vill ha det. Ett tips om ni funderar på att köpa: titta inte på hur lägenheten ser ut idag. Skit i om det är jätte fula tapeter och pissgula golv. Köp en billigare lägenhet med bra planlösning, och lägg istället de där extra slantarna på att renovera :)

Nu ska jag hänga tvätt. Sen ska vi åka och titta på lastbilar. Underhållningsvärde = 0. Öl = 10. Så jag antar att det är värt det.

Scheena!


RSS 2.0